0

internetten satışı dünyada alış artık kadar çok modern hale geldi ki kimse dışarı çıkıp alışveriş yapmamaya başladı internet yönden çok kolay ve basit geliyor insanlara ama benim tercihim her zaman gidip kendimi almam internetten pek alışveriş yapan biri değilim o yüzden ben pek internetle niye satışları alışveriş her ne olursa olsun pek bir taraftar değilim yani

0

çağımızda nerdeyse herşeyi internetten hallettiğimiz için çok mantıklı bi satış ağı diye düşünüyorum.sermayeyi alacak birikimi varsa ve gerçekten doğru kitleyi hedeflerse bence iyi bir iş olanağı.

0

genellikle uygun fiyatlara kaliteli ve güzel ürünler satın alabildiğim için internet üzerinden alışveriş yapıyorum. ya da ilk önce internet fiyatını araştırıp sonra mağazaları gezip fiyat araştırması için kullanıyorum.

0

bu konuda çok iyi hazırlık yapılmalı diye düşünüyorum. eğer bir firma adına profesyonelce satış yapmıyorsanız, ürününüzü doğru pazarlamanız, talepleri hızlı ve güvenilir şekilde yerine ulaştırmanız. hedef kitlenizin farkındalığını artırıcı bir şekilde ürünü güncellemeniz her şeyden önemlisi de bütün bunları yaparken ücret alma işlemini alabildiğine kolaylaştırmanız gerekir. yani müşterilerle her aşamada güven, kalite ve hız noktasında şüphe götürmeyecek bir iletişiminiz olmalı.