0

hiçbirini okumayı sevmem. hep zorla okumuşumdur. çok sıkıcı geliyor bana kitap okumak veya şiir okumak. ama dinlerim. iyi bir dinleyiciyimdir.

0

her ikisini de okumak bana ayrı ayrı tat verir .

1

kitap okumayı tercih ederim. çünkü kitap okumak öğretir, şiir okumak dinlendirir. kitap okumak gezdirir, şiir okumak eğlendirir, kitap okumak gezdirip, gördürür, tattırır, şiir okumak gezilen yeri över ya da rezil eder. kitap okumak hayattır, candır. şiir ise aşktır.

1

ikisini de severim. ama şiir okumaktansa dinlemeyi tercih ederim. kitap okumaya da eskisi kadar vakit ayıramıyorum. oysa her geçen gün daha çok okumalıyız ama gerek teknoloji, gerek hayat şartlarını bahane edip uzak kalıyoruz kitaplardan.

0

şiir benim icin en guzel olaylardan birisi ben şiir okuyunca kendimi buluyorum gercekden kitap hermzan okunur ve insan okur onu ama şiiri okumak ise onu yaşarayarak okumak onu hissetmek karşındakıne ve dinlşeyenlere onu hissettirmek şiirin en güzel anlari bunlar tabiki herzman yapilan veya okunan birşeyi en iyi anlama biçimidir bu.

0

ikisini de çok severim. kitap okumak beni hikayenin içine sokar ve merak ederek okumuş olduğum kitaptan haz almaya çalışırım ya da heyecanla okuduğun kitaplar olur. şiir okumakta beni başka diyarlara götürür ruhuma iyi gelir kendimi iyi hissetmemi sağlar. yani hem şiir okumak hem roman okumak diyorum. şiirin de özel bir yeri vardır. kitabında özel bir yeri olduğu gibi.

0

her ikisini de çok fazla sevdiğimi söyleyemem internette dikkatimi çeken yazıları okuyorum merak ettiğim konuları araştırıyorum internet üzerinden anca kelime kitap alıp okumak benim tarzım değil ha çok merak ettiğim çok beğendiğim bir tür olur bir yazı olur onun kitabını araştırıp alırım bulurum ama dikkatini çekmeden alabileceğim herhangi bir kitap yok.

0

kitap okumayı daha çok seviyorum şiirlerde güzel ama tercihim kitaplar tabi

0

kitap okunayi siir okuumaya yercih ederim ama cok fazla siir yazmisligim var defterler dolusu siirlerim vardi hepsi gecmiste kaldi artik ikisinide yapmıyor um cok uzucu bir durum siz siz olun vaktiniz oldukca ikisinide yapin

0

kitap okumayı severim.hem şiir hem diğer edebiyat türlerini çok severim.şiir edebiyatın en zor dalıdır özünde.roman okumayı da çok severim.

0

kitap okumak ta şiir okumak ta çol güzel şeylerdir ama ben kitap okumayı şiir okumaya tercih ederim
örneğin kitabı türkiye olarak düşünecek olursak şiir ankara yani başkent gibidir ve şiir çok önemli ve olmazsa olmazdır daha net bir şekilde anlatacak olursak kitap bünyesinde herşeyi barındırır ve çok geniş kapsamlıdır ama şiir sadece bir anlık duygudan ibarettir ve o şiir hep tekrarlanıp akılda kalınacaktır kısaca biz eve pahalı bir yiyecek aldığımızda daha dikktli yer ve yemesinden en iyi tadı alırız bu durumda kitabı wvin bütün ihtiyacı sayarız ve kitap olmazsa olmaz çünkü kitap bünyesinde şiir makale vb. çok şey barındırı şiir ise o kitabın kalbidir diyebiliriz

0

ikisini de seviyorum ama daha çok kitap yani roman okumayı seviyorum . uzun eserler daha çok hoşuma gidiyor özellikle bir de sararsa o roman pek bir güzel oluyor .

0

kitap okumayı daha çok severim. bana bir çok şey katıyor. kendimi içinde buluyorum. bir olay etrafında anlatılması daha çok dikkatimi çekiyor.

0

ikisinin de ayrı bir güzelliği var ikisini de okumayı çok severim

0

kitap okumayı daha çok severim.şiir okumayı fazla sevmiyorum zaten artık şiirler genellikle fazla güzel yazılmamaya başladı ve kaliteli değil artık.o yüzden kitap okumayı daha çok seviyorum.en azından değişik kitaplar okuyarak kendimi daha çok geliştiriyorum ve daha iyi oluyor.en azından kendime fayda ve değişik şeyler katıyor.

0

kitap okumayi daha cok seviyorum ben... hrle polisiye gerilim turlerini. acaba simdi ne olacak diye. bie merak, bir heyecan

1

kitap okumayı çok daha fazla seviyorum. şiir okumakta güzel ancak özellikle gidip bir şiir kitabı satın almıyorum.