0

bence kötü insan kendi ülkemizde o kadar ihtiyac sahibi olupda onlara deilde baskasina yardim eden kişilerdir.ülkemizde çalisan fabrikalardaki kişileri işten çikarip satan kişidir.kötüler zaten insanlara güzel davranip kaşik ile verip kepçe ile alandir sadece kendisi için yapilan şeyleri görüp basklalarinin emeklerini hiçe saymaktir.ülkede kalkinmak icin deilde kendi kalkınmasi için işler yapandir.bizim askerlerimiz perişanken başka insanlarin ülkemizde herşeye sahip olmalaridir aslinda buna göz yumanlar kötü insanlardir.

0

kötü insanlar bence bu ülkenin ekmegini yediği halde ülkeye ihanet eden pkk terör örgütünden olan herkestir. ülkemizde yaşayıp,ülkemizin ekmeğini yiyip ve ülkemizin imkanlarını kullandıkları halde serefsizlik yapıp, bizim evlatlarımıza kursun sıkan,pusu kuran ve saldıran herkes kötülük kelimesinde bahşedilen kişilerdir.

0

merhameti,vicdanı,fedakarlıkları olmayan

0

benim sevmediğim tüm insanlar kötüdür ...

0

adalet duygusu ile hareket etmeyen, vicdansız ve umursamaz tavırlarla etrafına zarar verenler kötüdür.

0

bence kötü insan vicdanının sesini dinlemeyi bırakan insandır.

0

önce kendine sonra topluma hep zarar veren insandır. bencillerdir örneğin.

1

iyi insan kotu insan diye birşey yoktur aslında bir insan vardır birde onu bile olamayan.

1

bence kötü insan yoktur vicdanını merhamet duygusunu kaybetmiş allah yolundan çıkmış insan vardır ve herşeyi yapar böle insanlar allah korusun bizi

0

yakınına zarar verendir tabiki kendinede

0

düşuncesiz ve bencil insanlar bence kotüdür. sevdiklerine zarar veren, canlılara saygısı olmayan, sadece kendi yasiyormus gibi davranan insanlar kötü insanlardır.

0

bile isteye insan üzendir. kendi dahil kimseye saygısı ve sevgisi olmayandır. yaşadığı dünya için hiçbir katkıda bulunmayandır.

0

kötü insan var tabiki birde insanların yaşanmışlıkları insan kötü yaşarsa kötü olur

0

savunmasız bebeğe saldıran savunmasız hayvanlara saldıran kanı bozuklar

0

bana göre bana kötü davrananlar her insanda olduğu gibi işimize gelmeyen durumlarda bizi desteklemeyen bizim istediğimizi yapmayan. her insan kötüdür .
bence herkes kötü bencillik bunu daha çok tetiklemektedir. oysa hepimiz çok kötüyüz ve kendimizi iyilik meleği olarak nitelendirmeyi çok severiz.

0

bi insan herşey olsun ikiyüzlü olsun yüzsüz olsun yalancı olsun düzenbaz olsun no problem ama vicdansız olmasın. vicdansız olan benim gözümde insan bile değil

0

kendi çıkarı için başkalarının zarar görmesine göz yuman kimsedir.

ille de maddi bir çıkar olması şart değildir, sadece kıskançlığını kontrol edemediği için bile zarar verebilir insanlara.

ve başkalarının mutsuzluğu ile mutlu olur, zayıf benlik algısı buradan beslenir ve büyür gibi olur.

0

kendi çıkarı için başkalarının zarar görmesine göz yuman kimsedir.

ille de maddi bir çıkar olması şart değildir, sadece kıskançlığını kontrol edemediği için bile zarar verebilir insanlara.

ve başkalarının mutsuzluğu ile mutlu olur, zayıf benlik algısı buradan beslenir ve büyür gibi olur.

0

kötü insan tam olarak vicdansız insandır. vicdansızlık insana her türlü kötülüğü yaptırır.

0

kibirli, sadece kendini düşünen, empati yapamayan, bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın zihniyetinde olanlardır.