0

öncelikle makarna seçimi çok önemlidir. poşetli paketlerde satılan değil de karton kutu ambalajlı makarnalarla daha güzel oluyor makarna salatası. makarnayı haşlarken de diri bırakmaya özen gösterilmeli mutlaka. her malzemeyi değil de birbiriyle uyumlu olabilecek malzemeler içine koyulmalı. yoğurt ve mayonez oranı tatları ayrı ayrı anlaşılmayacak kadar dengeli olmalı. bir de soğuk yenmesi gerekiyor ancak dolapta bekletilmemeli bana kalırsa. çünkü dolaba koyunca malzemeler donuyor bu da hem görünüm hem lezzet açısından hoş olmuyor. tabi bunlar bizzat kendi deneyim ve görüşlerim.

0

genel olarak yüzük makarna türü ile yapılmadık.
makarna haslandıktan sonra süzülür içine yogut ve gantör koyulur ve bir tuz,nane gibi bahartlar eklenek güzel bir lezzet ortaya cıkar. yeterki besin kaynagı oldugunu söyle bilirim. tadıda oldakca güzel ve tatlıdır. en çok tercih ettiğim bşr gıda besinidir. tabiki her makarna ile yapılır fakat yüzük makarnası ile yapmak daha lezzetli olur. detayları internt sitelerinde ve yemek kitaplarında bulabilirsiniz. afiyet olsun simdiden. :)

0

makarna haşlanır en güzel küçük makarna ile yapılıyor üzerine mayonez ve yoğurt dökülür garnitürler eklenir içine biraz sarımsak güzel olur

0

salata yemedim için bilmiyorum yememde etciyim ben çünkü

0

en güzeli makarnanın yanında marul salatası