1

-haksızlığa uğramak
-sevdiği bir kişi tarafından haksızlığa uğramak
-hakkını savunduğu bir kişi veya zümre tarafından haksızlığa uğramak
-haklılığını kanıtlayamamak
-kanıtlasa da inandıramamak
-inanılsa da insanların çıkarları gereğince inanmıyor taklidi yapmaları
-hakkını alamamak

1

en çok yarı yolda kalmak üzer. sevdigini insanın onu yarı yolda koyması terk edip gitmesi çok üzer.

2

insanı en çok sevdiği kişilerin ihaneti üzer. her ne olursa olsun yanımda olur dediği insanların bir gün gelipte ortada hiçbir şey yokken birden kaybolmaları üzer.

0

ben yaşadıgım bir olaydan dolayı ne kadar üzüldüğümü size anlatayım. bundan sonra yaşadıgım sorunları bilin ve daha iyi anlayın bu hayatta insanı en çok ne üzermiş. yaşım genc olmasına rahmen bir çok sey atlattım. ben küçükken babam alkolikti içer içer bizi döverdi. kemerler,sopalar,ıslak havlular ile görmediğim işkence kalmadı. bu saydıklarımı 7-8 yaşlarında yaşadım. bu böyle böyle 13 yasıma kadar beni getirdi. babam gecirdiği kalp krızı sonrasında alkolü bıraktı. tam 1 sene sürdü bu olay. baba sevgisini sadece 1 yıl tattım. ikinci kalp krızı sonrasında hayatını kaybetti. bu durumdan çok etkilendim kısa bir dönem kötü arkadas secimleriminde etkisi ile kullanılması dogru olmayan seyler kullandım. bunun yanlış bir sey oldugunu anlayıp tamamen bırakmam 6 ay sürdü. ardından bir sevdiğim oldu. çok sevdim onu ve bir ömür onla olmak istedim. henüz 15 yasında bir çocuğum. aşk dediğime bakmayın cocukluk aklı iste. kızı bir gün yolda iki kişi darp edip parasını almış. biz koç asireti olarak biliniriz. elimiz uzundur ve istediğimiz bilgilere kolay ulaşırız. bizim memlekette bir kural vardır. yeni doğan cocuklara altın takılmaz onun yerine silah hediye edilir. bu yüzden benimde zigana marka bir silahım vardı. babamdan hediye olarak kaldı bana. bu olayı ögrenince hemen iletişime gecip bir takıp insandan bunu kimin yaptığını ögrendim. sahip oldugum silahı alıp yapan kişilerin yanına gittim. çocukluk aklı iste kanımız hızlı akıyor tabi vurdum ikisinide bacaklarından. yaralama ve ruhsatsız silah bulundurmak ve taşınak suclarından 2 sene 4 ay 16 gün hüküm yedim. cezamı yatıp cıktım. henüz 17 yasında bi gencım. asiret ne kadar geniş olsada en büyük varlığım bi annem bi ablam. bu durumların üşte gelmesi beni maf etti. birde yetmez gibi cezaevinden cıktıgımda annemin bir başka adamla evlenip ablamı ve beni hatta evi terk ettiğini ögrendim. hayatta bi ablam bi ben kaldım. bunlarım hepsini atlatacak güçün kalmadı. artık kendi kendime konuşmaya,sinir yüzünden kendime zarar vermeye basladım. psikolok destegi ile ilaç tedavisi gördüm kendimi toplamam tam bir sene sürdü. bir insanın ailesini kaybetmesi bu hayatta basına gelen en üzücü şeydir. bu yüzden ailenizi kaybederseniz kendinizi toplamak kolay olmaz.

0

güvendiği dağlara kar yağması kadar insanı başka üzen bir şey yoktur herhalde.

0

beni en çok nankörlük üzer. verdiğim değerin gösterdiğim ilginin karşılığını alamayınca cok üzülüyorum. bütün emeğim çabam boşuna gitmiş gibi hissediyorum ve insanlara inancım azalıyor.