0

bence moda insanın kendine yakıştırdığını giymesi yada trend olan çok giyilen çok satılan şeylerin alınması giyilmesi modayı tvde yada netten takip edebiliriz

0

modayı büyük markalar h&m zara mangostravdius gucci dior gibi markalar yönlendiriyor. ayrıca büyük dünyaca tanınmış modacılar da yaptıkları defilerle de yönlendirme yapıyorlar.

1

moda belli bir giyim tarzının öne konulması ve onun tarz olarak görülüp farklı kombinlerle veya o senenin modası olup olmadığını belirlemektir .mesela diyelim ki bir modacı kendi kreasyonunu ortaya çıkarıp defile yapar ve bu beğenilirse bir başkası tarafından o da uygulamaya başlar bir benzeri tarzını ve bu yayıldıkça moda ortaya çıkmış olur o senin modası mesela kahve bordo ve yeşil tonları ise o renk kıyafetler giyinilir ve kombinlenir falan :)

0

moda, son zamanın trendi olan giysi ve renklerin birleşmesi sonucu popüler olmasıdır. yani moda, yeniliklerin sergilenmsedir. hem insanların üzerinde hem de vitrinlerde kendini göstermesidir. moda daha çok ya da ilk önce dersek daha doğru olur. moda ilk olarak defilerle izleyicinin karşısına çıkar, daha sonra televizyonlarda, gazetelerde ve telefonlarda takip edilir. modanın kalbi olarak parisi ve londra'yı söyleyebiliriz. yani modanın kalbi londra'da atmaktadır.

0

ben modayı pek takip eden biri değilim.
benim için modanın anlamı kişinin kendine yakışanı giymesidir.
ayrıca modayla alakalı haberleri genellikle instagramda görürüm.

0

bence moda kişinin kendine yakıştırdığı gibi giyinmesi dir. bence moda bana ne yakışıyorsa olur ve genelde bu tarz şeyleri instagram'dan takip ediyorum.