0

porsiyon küçülmeli.akşamları tarçınlı yoğurt yenile bilir tarçın yağ yakar. akşam yediren önce yemek yenmemeli. az az yenmeli öğün çoğaltılmalı. spor yapılabilir. yürüyüş yapmak işe yarayacaktır. detoks da yapabilirsiniz . limonlu su için.limon kilo vermede çok işi yarar.

0

bol bol su az yemek yağlı yiyeceklerden uzak durmak cips vs kola no

0

güne limonlu ılık su ile başlayın.
aç karna türk kahvesi için (sade)
kahvaltı yapın.
1 saat yürüyüş
bir adet elma yiyin
gün içerisinde 3 litre su tüketin
akşam yemeğini hafif yiyin fazla yüklenmeyin.
akşam yemeğinden sonra asla bişeyler yemeyin
uyumadan önce biberiye çayı tüketin .

1

zayıflamak için öncelikle yeme, içme alışkanlığımızı tamamen değiştirmeniz gereklidir. sağlıklı besinler almak , şeker , yağ , un, tuz gibi zararlı besinleri hayatımızdan çıkarmak gerekir.

güne erken başlamak, uyandıktan sonra ılık suya karıştırılmış sirkeli ve ballı su içmek güne daha zinde başlamaya yardımcı olur ve metabolizmayı günün ilk saatlerinden hızlandırmaya başlar. sonrasında güzel bir kahvaltı yaparak devam etmeliyiz. özellikle haşlanmış yumurta, beyaz peynir, salatalık, domates ve bol yeşillik içeren bir kahvaltı yapmamız gerekir.

ars öğünlerde eğer çok acıkırsak yoğurt, süt, sağlıklı kuru yemiş, meyve gibi besinlerden azar azar tüketebilirsiniz. bu süreçte diyet ürünlerden mümkün olduğunca uzak durun bilinenin aksine sağlığa çok zararlı oldukları kanıtlanmıştır. o yüzden sağlıklı meyve ve sebzeler tüketmek kilo vermede size yardımcı olacak ve sağlığınızı da koruyacaktır.

yapılan araştırmalara göre aslında çok sık yemek yanlıştır. iki yemek arasında ki geçen süre ne kadar uzarsa vücut o kadar fazla yağ yakar.

tüm bunların yanında sporu da hayatımıza dahil etmememiz gerekir. hiç bir şey yapamıyorsak günde en az yarım saat , kırk dakika kadar tempolu bir yürüyüş yapmalıyız. kardiyo hareketleri yapmalıyız ayrıca plateste durumumuzu düzeltmede ve sıkılaştırıcı etkisi ile daha fit görünmememize yardımcı olmaktadır.

0

düzenli bir şekilde, günde 6 öğün yemek gerekiyor.
3 ana 3 ara öğün olmak üzere.
en az 2 litre su içmelisin.
spor yapmayıda ihmal etme.
abur cuburdan uzak durmalısın.
gece yemek yememelisin.
günlük 1200-1500 kalori alman yeterli.

1

üç beyazdan vazgeçmek
fazla unlu mamüller tüketmemek
küçük tabakta yemek yemek
sabahları aç karnına su tüketmek
günlük spor yapmak

0

oruç tutmak ve ekmek kulanmamak .