1

sağlık mı? para mı? sorusunun karşılığı tabi ki de sağlıktır. çünkü sağlık herşeyin başıdır. sağlık olmadan paranın bir kıymeti olmaz.

1

sağlık olmadıktan sonra seni para da kurtaramaz, para sağlıklı bir bedenle kazanılır.sağlık elden gitti mi, bir çok şeye elveda demeliyiz.bir çok şey için yasaklar getirilir, onları yapamamanın verdiği acı ciğerde birikir sanki ve ister istemez ciğeri acır insanın.sağlığımız oldukça gücümüz evelallah herşeye yeter.

2

tabii ki sağlık daha önemli.. sağlığımızı kaybedersek paramızda olsa o sağlığı asla geriye alamayacağımız durumlarda oluşur.. o yüzden önce sağlık diyorum ben..

1

sağlık tabi ki en önemlisi. sağlığımız yerinde olmasın bir trilyon paramız olsun ,harcayamayız . mutluluk getirmez. fakat paramız olmasa da sağlığımız tehlikeye girebilir. sürekli geçin sıkıntısı yaşayan bir insan fazlasıyla stres yapar. bilirsiniz ki stres bütün hastalıkların başıdır. ayrıca paramız olmazsa ufak bir sağlık sorunumuzu bile tedavi ettirecek gücümüz olmaz. o yüzden umarım ikisi aynı anda olur ve mutlu oluruz.

1

kesinlikle sağlık. çünkü sağlığın varsa parayı zaten kazanırsın ama sağlık yoksa parayı nasıl kazanacaksın. tek kelimeyle önce sağlık sonra para....

1

sağlık tabi ki de başka bir şey düşünülemez bile. sağlık olmadan para ne işe yarayacak ki.

1

sağlığı parayla satın alamayiz. sağlık o yüzden

1

sağlık varsa para bir şekilde kazanılabilir ama para ile sağlığı satın almak mümkün değildir.

1

saglık tabi trilyoner ol saglık olmadıktan sonra sabancı ne demiş tüm varımı yogumu feda ederdim oglum bir bana baba deseydi die

1

tabiki sağlık önemli. sonrası para sonrası aşk bu üçüde önemli.