1

ben genelde öfkemi kontrol edemem. çok istiyorum kontrol etmek ama olmuyor. içimden diyorum sinirlenmeyeceğim sinirlenmeyeceğim diye ama en sonunda yine patlıyorum.

0

genellikle ofkemi kontrol edebilirim. bunu yapabilmek için genelde o ortamı terk ederim. baska şeylerle meşgul olurum. özellikle karşımdaki kişi benim icin değerli ise ofkemi kontrol etmek için iki kat caba harcarim. çünkü ofkem geçtiğinde o kişinin yüzüne rahatlıkla bakabilmem gerekir.

0

öfkemi kontrol edemediğim zamanlar insanlara zarar vermek yerine çoğu zaman kendime zarar veriyorum bir şeyler kırmaya çalışıyorum veya kendime zarar veriyorum öfkemi kontrol edemiyorum çoğu zaman.

0

pek olumdu degilim.
ofkelenmem demek "ateş oldum geliyorum " demek benim icin.
bayagi zor bir durum.
genelde telafisi olmauan sonuclar doguyor ben öfkelenince. gerci oisman olmam zaten. umurmda degil benim. bana ofkeliyken katlanamayan insanlarla normal hayatta sohbetimi keserim.

0

hayır edemiyorum. bunın için psikolojik tedavi oldum. bir çok antidepresan ilacları kullandım. sinirime hakim olamıyorıum. sadece insanlara zarar vermemek için duvara veya cama yumruk atarak sakinleşiyorum.

1

çoğu zaman edemiyorum. öfkemi yenebilmek için çok güçlü bir iradeye sahip olmak gerekiyor. ayrıca öfke zamanlarında mutlaka bulunduğunuz ortamdan uzak kalmanız gerekiyor. ayrıca abdest almanızda iyi geliyor. öte yandan öfke baldan tatlı derler. çok dikkatli olmak gerekiyor. yoksa sonra çok pişman duyacağınız şeylere maruz kalabilirsiniz.

1

genelde ederim ama haksızlık olursa peşini bırakmam

0

bazen evet bazen hayır ama çoğunlukla edemem karşımdaki insana bağlı birşey sevdiğim insanda kontrol ederim heeyer sevmediğim insansa asla kontrol edemem mesela karşımda kaynanam olsa ağız burun dalarim :)

0

genelde ediyorum çileden çıkarsam ama kimse durmasın yanımda.