0

yapılabilir sonuçta neden olmasın nimettir ama allahın vermediği güzelliği kuru fasulyeden bekleme

0

cildi tertemiz yapan bir maskedir.bir kaseye fasulyeleri koyduktan sonra fasulyeleri ezeriz.ezilmiş fasulyelerin içine limon suyu zeytinyagı ve bal koyulur.karışımı daha sonra cildimize süreriz ve yarım saat bekletiriz.ovalayarak da karışımı çıkartırız.

0

iyice haşladığımız bir bardak kuru fasulyemizi bize en kolay gelen yöntemi kullanarak” çatal, kaşık blendır, vs. “ eziyoruz. püre haline gelen fasulyemizi 20 dk. yüzümüzde beklettikten sonra ılık su ile yıkayıp, nemlendirici kremimizi uyguluyoruz. tavsiyem akşam yatmadan önce yapmanız yönünde.

0

haşladıktan sonra ezip kram kıvamına geldikten suratınıza sürebiliyoesunuz ama bir faydasını görmedim

1

kuru fasulyenin faydaları her açıdan çok önemlidir sindirim sistemi olsun cild açısından olsun bir çok güzel özelliği vardır kuru fasülye maskesine gelince önce kuru fasülyemizi haşlıyoruz iyice başlamamız lazım kuru fasulyenin dağılması lazım haşlarken içine bitki çayı ille karbonat ekiyoruz ve haşlamaya devam ediyoruz başladıktan sonra ocağımızın altını kapatıyoruz ve soğumasını bekliyoruz soğuduktan sonra suyunu süzdürüp karışımları suratımıza sürüyoruz ve suratımızda 10 dakika ile 15 dakika arasında beklettikten sonra yüzümüzü bol ılık yada soğuk farketmez su ile duruluyoruz

0

ilk defa kuru fasulye maskesini buradan duyuyorum ve pes diyorum herşeyi yüzünüze sürmeye başladınız umarım başınıza bir iş gelmez yüzünüze birşey olmaz inşaallah lahana turşusu lahana salatası tavuklu börek yumurtalı sandviç yumurtalı sürpriz köfte kaymaklı künefe şark köşesi çeşitli telefonlar film festivali şeker hastalığından korunun belgesel filmleri festivali perdelerini açıyor yılın en büyük eğitim sitesi seni bekliyor olacağız bir de ak oyunlar sitesi bilgileri site haritası site içi arama faydalı siteler içi site acilmasi gerekir

0

kuru fasulyenin cilde olan faydaları saymakla bitmez. sivilcelerimizi kurutur cildimizi ölü derilerden arındırır ve yeniler. cildi beyazlatır. bunun gibi birçok faydası vardır cilde. kuru fasulye maskesi yapımında ise öncelikle küçük bir kase kuru fasulyeyi haşlıyoruz. kuru fasulye haşlandıktan sonra cam bir kavanozun içine boşaltılır içine 2 yemek kaşığı zeytinyağı konulur. daha sonra çatalla iyice ezilir. ezdikten sonra bir tatlı kaşığı limon suyu ve bir tatlı kaşığı bal ilave edilir. daha sonra bu konulan malzemelerin hepsi iyice karıştırılır. haftada iki kez cilde uygulanması önerilir.

0

kuru fasulye mutfağımızın baş tacıdır şimdiden cilt bakımı konusunda bizim üzere yaratıyor doğru malzemeler birleştirildiğinde evde cilt beyazlatma mümkündür hazırlanışı ve uygulaması oldukça kolay olan bu maskeyi deneyin kuru fasulye mutfağımızın baş tacıdır şimdiden cilt bakımı konusunda bizim üzere yaratıyor doğru malzemeler birleştirildiğinde evde cilt beyazlatma mümkündür hazırlanışı ve uygulaması oldukça kolay olan bu maskeyi deneyin 2 çorba kaşığı kuru fasulye 2 çorba kaşığı yoğurt 3 4 damla limon bir ya da iki tane çilek bir tatlı kaşığı bal 1 çay kaşığı karbonatın tüm malzemeleri bir branda da ekleyin ve karıştırın yüzünüze uygulayın ve 20-30 dakika bekletin alerjik bir durumu olup olmadığını öğrenmek için bileğinize bir miktar vurup 5 dakika bekleyin eğer kızarıklık falan varsa yüzünüze vurmayın eğer yoksa gönlünüz rahat deyince yüzünüze vurup yüzünüzü ne yazdığınızı ortaya çıkarabilirsiniz bu maskeyi haftada bir kere uygulayın bu maskeyi akşam üzerinize ya da akşama doğru uygulamanız gerekmektedir gündüz uyanırsanız sakın güneşi çıkmayınız aynı zamanda bu maske yüzü sıkıştırma özelliğine de sahiptir

0

ilk defa duyuyorum ne garip dünya kadar maske cesidi var ama ilginc malzemelerden

0

kuru fasülye maskesi yapmak için önce malzemelerin hazır olması gerekir. bu malzemeler bir kase haşlanmış kuru fasülye, 1 kaşık pekmez, 1 tatlı kaşığı limon suyu, 3 yemek kaşığı zeytinyağı malzemeler bunlardır. aslından malzemeler hazırladıktan sonra çok fazla bişey kalmaz tek yapman gereken malzemeleri karıştırıp yüzüne sürmek ve o şekilde 30 dakika beklemek ardından maskeyi çıkarabilirsiniz ve yüzünüz daha temiz ve güzel görünecektir.

0

2 çay bardağı haşlanmış kuru fasulye
2cay kaşığı yoğurt
3 damla limon
1 çilek
1 tatli kaşığı bal
1cay kaşığı karbonat

0

kuru fasulyeyi iyiyce kurutup ezerek yüze süreriz yanında pilav yiyebilirsiniz gaz yapabilir ama sıkıntı etmeyin yüzünüze çok iyi gelecektir

0

ben duydum ama hiç yapmadım kuru fasulye maskesini güneş yanığı varsa onu götürür ve vücudu nemlendirir ten rengini eşitler bu işlere yarar kuzenim hep alak belek olmuş o uyguluyor 1 aydır az çok etki etmeye başladı inşallah devamıda gelir ya bakalım bi

0

kuru fasulye maskesini bir arkadaşımdan duymuştum o yüzüne çok güzel bir cilt sıkılaştırıcı bir etkisi olduğunu söyledi.ben açıcası hiç denemedim ama arkadaşım kuru fasülyeleri haşlayıp biraz yapacak kadar içine 3 damla limon ve pekmez koyarak yapıyormuş ve 30 dakika bekletip yüzünü ovarak çıkarıyor yüzünden maskeyi daha sonra sabunla iyice yıkıyormuş ve losyon sürüp cildi sıkılaşmasını sağlıyor ve bu sayede kuru fasülye maakesi yapılmış oluyor haftada 1 kez yapılarak 3 ay devam etmek gerekiyormuş bunun için daha iyi bir sonuç almak için

0

kuru fasülyedan maske olduğunu hayatımda ilk defa duydum. kuru fasülye’nin yüzümüze ne gibi bir faydası olabilir acaba. hiç bilmiyorum. açıkçası bana biraz saçma geldi. yüz için bir sürü maske duydum ama , kuru fasülye maskesi ilk defa duyuyorum. ama denemek isterim. gerçekten bir yarari var mı araştıracağım. ben çoğunlukla gözlerime salatalık koyuyorum mesela. çünkü gözaltı morluklarımı salatalık alıyor. bir de siyah maske ve altın maske yapıyorum. kimyasal maskeler kullanıyorum çoğunlukla. evde yapılabilen maskeleri bu zamana kadar hiç denemedim. ama bir gün denemek isterim ve deneyeceğim.

0

kuru fasulye maskesi yapimı cok basittir. kuru fasulyeleri ilk önce zarindan ayirmak icin düdüklu tencerede kaynatmak lazım. daha sonra zarlarinda kurtulup ezerek merhem haline getirilir. daha sonra biraz limon biraz ceviz yagi birazda kereviz tozu karıştırarak daha sonra bunu cildimize sürüyoruz.

0

kuru fasülyeye ihityaç vardır kaba koyuyosun yapıyorsun

0

kuru fasulyeyi iyice haşalayıp pekmezle karıştırıyoruz...

1

kuru fasulye maskesini hazırlamak için küçük bir kase haşlanmış kuru fasulyeyi soruyoruz,kabuklarından ayırdığımız kuru fasulyenin içine 2 yemek kaşığı kadar saf zeytinyağı koyarak iyice ez diriliş ve ardından bir tatlı kaşığı kadar limon suyu 1 tatlı kaşığı pekmez ya da bal ekleyerek ezmeye devam ediyoruz.hazırlamış olduğumuz bu kuru fasulye maskesinin temizlenmiş cildinize güzelce sürerek yarım saat 40 dakika kadar bekletiyoruz ve ardından yüzümüzden ovalayarak çıkartıyoruz.maskeyi cildinize çıkardıktan sonra sıkılaşması için bir pamuk yardımı ile tonik sürüyoruz ve 5-10 dakika sonra ise cilt tipinize uygun bir nemlendirici ile yüzümüzü nemlendiriyoruz.kuru fasulye maskesini haftada bir iki defa uygulamak daha iyi sonuçlar almanızı sağlar.
kuru fasulyenin cildimiz için birçok faydası olduğu yapılan araştırmalarla tespit edilmiştir.kuru fasulye maskesi ciltteki ölü deriyi temizleyerek cildi beyazlatır ve pürüzsüzleştirir ayrıca ciltteki lekeleri azaltarak sivilcelerinde kurulmasına yardımcı olur.
bu maske ile limon yüze peeling etkisi oluşturabilir ve cildinizi ölü hücrelerden temizlersiniz.
cilt tonunu eşitler ve dengeler dilde daha sağlıklı bir renk verir. cildinizi daha canlı ve sağlıklı gösterir.
en etkili olan etkisi ise kuru fasulyenin beyazlatıcı bir özelliğe sahip olmasıdır.kararan koltuk altlarında dahi kuru fasulye maskesi uygulamanız cilt tonunun birkaç ton açılmasını sağlayacaktır.
cilt kuruluğuna da iyi gelen kuru fasulye maskesi cildinizi nemlendirir.
haftada birkaç kez uygulayacağınız kuru fasulye maskeleri ile daha sağlıklı parlak ve canlı bir cilde sahip olarak sivilce gibi cilt bozukluklarından da kurtulabilirsiniz.
bütün maskeler de olduğu gibi kuru fasulye maskesinin uygulamadan önce de cildinize uygun temizleyiciler ile güzelce temizlemeli ve mümkün ise maskeyi uygulamadan önce buhar banyosu yaparak gözeneklerinizin açılmasını sağlayabilirsiniz bu sayede yapmış olduğunuz maske cildinizi derinliklerine daha kolaylıkla işleyecektir ve daha etkili olacaktır.maskeleme işlemi bittikten sonra ise tonikleme ve nemlendirme aşamalarını kesinlikle atlamamalısınız.peş peşe aşırı işleme uğrayan yüz yıkandıktan sonra illaki kuruyacaktır bu yüzden kurumanın önüne geçebilmek adına doğal yağlarla ya da cilt tipinize en uygun nemlendiriciler ile parmak uçlarınızla masaj yaparak cildinizi nemlendirmeyi asla atlamayın.

0

valla ilk defa burda gördüm ama uygulamayi tercih edicem yapicam