0

öncelikle fasulyeyi haşliyoruz. kaşik yardimiyla ezip içerisine iki cay kaşiği yagi ekleyip karistiriyoruz. icerisine bal ve limon katip karistirildiktan sonra yuzumuxu iyice temizleyip arindiriyoruz. maskeyi yuzümüze sürüyoruz biraz bekledikten sonra yikiyoruz. cildimizi nemlendiriyorz haftada bir kere uygulamakta fayda. var.

0

kuru fasulyeleri haşlayıp. bal yada pekmekze karıştırarar uygulanır.

0

daha önce hiç kuru fasulye maskesi duymamistim

0

fasülye maskeleri cildi gençleştirir ve sıkılaştırıcı bunun yanı sıra gözeneklerin onarılmasına iyi gelir.
ballı fasülye maskesi yapılışı ;
bir bardak fasülyeyi haşlayın daha sonra onu ezip püre haline getirin.1 yemek kaşığı zeytinyağı ve 15 damla limon suyu ilave edin.daha sonra 1 yemek kaşığı bal ekleyip karıştırın ve yüzünüze yavaş yavaş sürün.20 dakika boyunca yüzünüzde bekletin ve durulayın.
karbonatlı fasülye maskesi yapılışı;
yine aynı şekilde bir bardak fasulye haşlanır,1 yemek kaşığı yoğurt ve yarım limon suyu blender ile çekilir.daha sonra karbonatı ekleyip karıştırın ve yüzünüze sürün. 30 dk bekletin beklettikten sonra durulayın .

0

kuru fasulye maskesi mi var? bir çok çeşit maske uygulamışlığım var. hatta uygulamasam bile bildiğim maskeler var. ama daha önce kuru fasulye maskesini hiç duymamıştım. hemen araştıracağım bu konuyu. faydası varsa denemek gerek.

0

hahaha ;)) ben tüm maskeleri bilirim gerçekten ilk defa burda duydum kuru fasulye maskesini gerçektende cilde faydası varmış. iyi yaptım birde kuru fasulye maskesini demiyelim sorumani ama benm yaptığım maskeler daha güzel yanı şaşırdım biranda kuru fasulye maskesi dediğinde internete baktım harbiden de varmış şaka gibi. :)

0

ilk defa duyuyorum, öyle maske mi varmış... hemen araştırmam lazım, neden niçin yapılıyor diye.

0

öyle bir maske mi varmış ben yeni duyuyorum ilginçmiş baya. ne için kullanılıyormuş acaba gerçekten etkisi olan bir maske mi bu kuru fasülye maskesinin etkisi

0

önce fasulyeleri haşlayıp sonra bal ve zeytinyağı ile karıştırıp güzel bir kıvam elde ettikten sonra yüzümüze sürüyoruz kuruduktan sonra iyice yüzümüzü yıkıyoruz ve bu iş tamam

0

maz geldiğinde kesinlikle akıllara ben gelirim ve bilmediği maske yoktur bunuda denemiştim bir kere ve etkisini çok fazla görmemiştim ama yine ben sizd tarifini vereyim öncelikle fasülyeleri haşlıyoruz ve onları püre haline getirip üstüne bal,zeytin yağı ekleyip karıştırıyoruz .iyice daha sonra bunu yüzümüze sürüp 15 veya 20 dakika bekletiyoruz maske kuruduktan sonra yüzümüzü yıkayıp kesinlikle nemlendirici ile masaj yapıyoruz.

0

kuru fasulye maskesinin nasıl yapıldığı hakkında hiçbir fikri yoktur ama kuru fasulye yemeği çok seven severim kuru fasulye bir daha çok güzel bir içinde her zaman ve toplumumuzda genellikle çok sevilen bir yemek

0

mahzemeler;
* küçük bir tabaga haslanmıs fasulye.
* 1 tatlı kasıgıı bal veya pekmez.
* 1 tatlı kasıgı limon suyu.
* 2 yemek kasıgı zeytin yağ.
bir kapta hepsini karıştırıp bir kac dakika bekletin.

özellikleri;
* cildin beyazlamasına bire birdir. mesela güneş yanıgı yüzünden cilt karardıysa; kuru fasulye maskesini uygulaya bilirsiniz.
* cilt tonunu esitler ve cilt rengini düzeltir.
* cıldde perling uygulayıp ölü hücrelerden arındırır.
* cildi nemlendirir.

1

kuru fasulyenin faydaları saymakla bitmez. insan vücuduna faydaları ise sadece sağladıgi vitamin ve minerallerden ibaret değildir. ayni zamanda cilt lekelerinin önemli ölçüde azaltır. sivilceleri kurutur. cilt rengini acar. ölü hücreleri giderip cildi pürüzsüzlestirir. bunun icin
1 bardak haşlanmış kuru fasulye, 1 tatlı kaşığı pekmez ya da bal
2 yk zeytinyağı ve 1 tk limon suyuna ihtiyacımız var. fasulyeleri iyice ezdikten sonra diğer malzemeleri de ekleyerek pürüzsüz bir kivama getirin ve bekletmeden yüzünüze sürün. bu şekilde yarım saat cildimizde kalsın. yarım saatin sonunda ovalayarak maskeyi yıkayıp nemlendirici bir kremle cildinizi yumuşatin. haftada 1-2 defa uygulanırsa güzel sonuçlar elde edilecektir.

0

başka maskeler denedim ama kuru fasulye maskesini daha önce hiç denemedim. ilk defa kuru fasulye maskesi duydum.

0

1 kaşık bal ve ya pekmezle karıştırıyorsun kuru fasulyeyi, sonra limon suyu ilave ediyorsun ve en son 2 kaşık zeytinyağı