0

ben de yeni üye oldum şu an en merak ettiğim konulardan biri acaba para yatıyor mu ne de olsa ne kadar çok yazarsak yazalım o kadar az ilerliyor kuruşlar bu yüzden daha iki 82 kuruşum var akalım inşallah yatar bizim de kendimize göre ihtiyaçlarımız var

0

evet ben bu siteden daha önce 4 kere ödeme almış bulunmaktayım.yani toplamda 165 lira gibi bir miktar ödeme aldım. ve şuan sitede 15 lira param bulunmakta,şu an onuda 25 lira yapıp ödeme talebinde bulunacağım. site benim için çok güzel bir ek gelir kaynağı oldu. diyebilirim. bu yüzden bu sitede genelde aktif olmaya çalışıyorum. ancak işlerim yoğun olduğu için şu aralar pek giremiyorum.umarım herkes bu sitede istediğim miktarları kazanabilir.site paraları ödeme konusunda çok sağlam bir sitedir.daha önce hiç bir internet sitesinde bu kadar çok aktif kalmadım.ancak bu siteye çok güvendim ve 4 kere ödeme aldım. daha önce hiç bir internet sitesinden ödeme almadın tek güvendiğim site budur.

0

yeniyim daha bakalım güvenilir bir siteye benziyor

0

bende yeni üye oldum ama kanıt gönderdiler banada

0

yeni kayıt oldum ama çekim yapan tanıdığım var

0

ben daha 25 tl biriktiremedim.ama anladığım kadarıyla alanlar var

1

15 dakıka önce bir arkadaşın tavsiyesi ile üyelik oluşturdum. inşallah devamı gelir.

2

bak kardeşim ben ilk 25 tl ödeme talep ettim pazar günü talepte bulundum ,pazartesi günü param yattı. burası çok güvenilir. paranı yatırıyor rahat ol , sıkıntı yok yank alt limit 25 tl biriktiriyorum gör paranın yattığını göreceksin. yatıyor güvene bilirsin. tüm arkadaşlarımız paramızı aldık.

1

ben daha hiç almadım bu gün başladim 50 kuruşum oldu umarım daha çok kazanıp alacağım ilerleyen günlerde yeniden haberdar edelim birbirimizi

1

culda cok açıklayıcı bir cevap verdigin için gercekten teşekkür ederim. umaeim buradan sesimizi duyarlar. boyle kuruş kuruş zor tabi biriktirmek benimde 5 gün kadar oldu baslayali hadi hayırlı olsun diyelim. bakalım ilerledikçe neler göreceğiz.

1

ben almadım ama sözüne güvenip inandığım culda arkadaşım sayesinde buradayım o almışsa tamamdır benim için içiniz rahat olsun derim ben ;) kolay gelsin herkese.

1

bende ödememi aldım .şimdi birikim yapıyorum

1

yeni denemeye başladık bakalım ne olucak :)

2

merhaba, ben geçen cuma günü ilk ödememi aldım. 25,56 lira gibi bir miktardı. 25 lirayı tamamlamanız lazım.. o gün talimat verdim.. 3 saat geçmedi param hesabımdaydı. sonra da bu pazartesi günü de 35 kusur liralık ikinci ödememi aldım.. o da öğlende talimat vermişti. saat 16,00 gibi hesabımdaydı. bu kadar para kazanmamın nedeni de o 3.5 günde kişilerin verdikleri cevapların değeri herkese 3 katı yazıyordu.. yani aslında 10 lira kazandıysam bana ondan 35 kusur yazdı.. bende bekletmeden aldım.. şimdi yeniden biriktirmeye başlıyorum.. ama bu sefer biraz uzun sürecek tabii ki. aslında yeni gelenler için ayda bir 3 katı uygulamasını hayata geçirseler.. sizlerde bizim faydalandığımız bu imkandan yararlanmış olurdunuz.. hoş geldiniz tekrar..

0

şimdi tavsiye linkiyle üye oldum. 60 küsür mesajı doldurup bakacağız;)

1

bir çok kişi ödeme aldı. bunların içinde ben de varım güvenli bir site devam edin.

1

ben aldım çok başarılı bir site yalansız dolansız arkadaşlar içinz rahat olsun

0

yeni üye oldum ama alanlar var biliyorum