0

saygı olmadan kimseye asla aşık olamazsınız. aşk belli bir süreliğine hoşlantının ilerisidir. fakat saygı yaptığı doğru işlerden beğeni ve tebrik toplamış kimselere gösterilir. bunun için öncelikle karşınızdaki insana saygı duyup sonra aşık olmanızı öneririm.

0

bir laf vardır aşk karın doyurmaz derler onun için her zaman saygı önemlidir.

0

tabiki de saygı her ilişki kendine özgü kuralları vardır bazen bu kurallar bozulur. saygi herşeyen önemli gelir bana göre bir ilişkide saygı olmazsa aşkta olmaz olsada anlamsız bir ilişki olur bence saygının olmadığı aşk bence mantıksız olur kötü bir ilişki olur yani o yüzden saygi bence .

1

insan ilişkilerinde saygı her şeyin başında gelmelidir. bu aşk gibi bir duygu içinde geçerlidir. benim görüşümdür, uzun evliliklerin temel sırrında.. önce derim saygı olmalı, sonra güven gelmeli en son aşk zaten sen karşındakine bu ikisini vermişsen, sen de görebilmişsen gelir. saygı büyüğe de olmaz, kendinden yaşça küçük olana da saygı duymak zorundadır insanoğlu.. saygı ile beraber nezakette tadından yenmez..

0

saygı daha önemli saygı olmazsa aşk olmaz. iki insan birbirine aşık amaa saygısı yok işte bu aşkı bile bitirir. saygısı olmadığı için onun için her zaman saygı ,güven önde gelir bunlar olmazsa olmaz.

0

saygı her şeyden daha önemlidir. saygı olmayınca ne sevgi olur ne de aşk.

0

aşkta saygı en önemli unsurlardan bir tanesi karşılıklı ilişkilerde saygı yoksa arada ilişkinin uzun sürmesi imkansızdır. saygı sevgi karşıklı olduğu müddetçe ilişkiler uzun süreli olur.

0

bir insanda saygı olursa aşk da olmaya başlar. saygı olmadan aşk olmaz.