0

bence hic biri degil bence sevgi daha iyi cunku insanlar aski ve parayi ikisini birarada tutuyor.

0

benim için para daha önemlidir tabii ki de aşk da önemlidir ama para olmadan maalesef ki sevgi olmuyor bir zaman sonra çiftler zaten boşanıyor eğer ki maddi durumları kötüyse. bazı kişiler tanıyorum ki şirketi battı diye kadın adamdan boşanıyor.o yüzden para gerçekten çok önemlidir artık hayatımızdan aşkta önemli ama daha çok para önemli oldu artık. bence her ikisi de hem para hem de aşk çok önemlidir.

1

para her türlü bulursun ama aşkı hiçbir zaman bulaman. tabiki aşk para her türlü gelir.

0

para her zaman bulunur ama aşk her zaman başına gelmez. parayı kolay kazanırsın ama aşk öyle kolay kazanılmaz. paran biterse bulursun ama aşk biterse ölürsün. para dediğin nedir ki? önemli olan aşk değil mi? aşktan önemli ne olabilir ki ? bence paradan daha önemli ve en önemli tek şey aşktır. o yüzden sorunun cevabı aşk olmalıdır.

0

paran olmazsa aşk olmaz ,onun için para önemli paran olduktan sonra aşk da olur ,mutlu da olursunuz , aşkta olur, saygı olur her şey olur.bu devirde artık mutluluğu bile para satın alıyor parasız hiçbir şekilde mutlu olunmuyor aşk da olmuyor para önemli benim için klıma gelmezdim parayı tercih ettim ama gerçekten de para çok değerli artık.

1

ikiside önemlidir bence.bana göre mutlu bir aşk için mutlaka parayada ihtiyacımız vardır.çünkü paramız olmazsa moralimiz bozulabilir bir çok para sıkıntısından aile içi sorunlar yaşıyabiliriz.