0

tabi ki para da önemli ama aşkın önüne geçecek kadar değil aşk sonuçta bir ömür bile bazen bulamadığın bir şey herkese duyulamayacak kadar özel bir duygudur. para iyi kötü elde ediliyor. ama ya aşk her an karşımıza çıkabilecek ama bazen de umudumuzun kesildiği en güzel duygulardan biri. aşk paradan çok daha kıymetlidir.

0

eğer duygusal düşünecek olursak kesinlikle para değil aşk önemlidir derdim ancak çok da fazla duygusal düşünmemek gerekiyor bu devirde çünkü para gerçekten maalesef ki çok fazla önemli bir şey haline geldi. hani derler ya kuru kuruya aşk da gerçekten karın doyurmuyor ama kesinlikle bu konuda yanlış anlaşılmak da istemiyorum tabii ki benim için karşımdaki kişiyi sevmek ve aşık olmak önemlidir aşık olmadığın bir kişiyle kesinlikle parası var diyor birlikte olmak ama bana deselerdi sana bir milyon dolar vereceğiz aşkından vazgeçeceksin bir milyon doları alırdım galiba. ama kimseyle parası için evlenebileceğimi zannetmiyorum. bu benim kişiliğime aykırı bir durum evlenebilmem için sadece parası olması yetmez o kişiye aşıkta olmam gerekir. ama dediğim gibi aşk mı para mı diye bir seçim sunacak olurlarsa zaten önce parayı tercih ederim sonra üstünden biraz zaman geçtigi zaman ve unutulduktan sonra aşkıma geri dönerim. durumu anlattığım zaman ne kadar mantıklı bir hareket yaptığımı o da anlar ve kızgınlığı geçer zaten. :))))))

0

parasız hiçbirşey olmaz.sonuçta aşk karın doyurmaz bu yüzden para daha önemlidir.

0

bence ask daha önemlidir. sevginin gücü herşeyin üstündedir. sevgisiz bir dünya düşünmek olmaz. sevginin her zaman en kutsal değer olduğunu unutmamak gerekir. sevgi paradan daha önemlidir. bazilari icin ise bu durum daha farklidir. onlarin gözü paradan baska birşey görmez. ama unuttukları birşey var . sevgi aşk bunlar kutsal değerlerdir. bunlara sahip olmayan insan gaddar ve zalim insan olur.

0

bazı insanların para varsa aşkda vardır demektedir ama bence yanlış önemli olan aşktır bence aşk tarifsiz bir duygudur günümüzde de acun ve şeyma subaşının para var ama aşk yok oldugunu en iyi tespitidir diye düşünüyorum