0

bence türk futbolu şu an için iyi gitmiyor daha iyi olabilir fenerbahçe uefada idare eder gidiyor besiktas bu sene çok kötü galatasaray sampiyonlar liginden bence uefaya düsecek yani bu sene çoğu takim kötü o yüzden ligde kötü eskisi gibi zevkli bir lig izleyemiceğiz bence fenerbahce ve besiktas biraz toparlanırsa lige heyecan gelir şu an basaksehir bi sekilde götürüyor ligi bakalım ne zamana kadar böyle götürcek son 4-5 sensdir başaksehir hakediyor bir yere kadar getiriyor ama sonuç alamiyor bence bu sene başaksehir istediği sonuci alacaktir hazir diğer büyüklerde kötüyken bu sene lig sampiyonu basaksehir olacaktır ikinci galatasaray olur ucuncu besiktas 4. ise fenerbahçe olur siralama benim tahminim gibi olacaktir fenerbahçe cok kotü durumda ama toparlanıp üst siralara ilerlemeyi basaracaktır ervin koemana güvenim tam türkiye ligi bu sekildedir benom tahminimce iyi durumda değiliz.

0

türk futbolu aslında büyük başarı elde edebilecek kapasiteye sahip bir ülke. sadece bazı eksiklerimiz in olduğunu düşünüyorum. özellikle altyapı konusunda bazı ülkelerde daha çok geri kaldığımızı fark edebiliriz. ama bunu bir sebep olarak da göstermemek lazım.oyuncularımıza altyapıya biraz daha değer verilmiş olsa şu anda milli takımımızın belki de ya da türk futbolundaki takımlarımızın büyük başarılardan söz ediyor olurduk. ama tabii ki bu zaman alabilecek bir şey altyapıdan oyuncularımızın gelişebilmesi için. oyuncularımıza genel olarak güvenmeliyiz ve bu açıdan da alt yapılarımız a destek verdiğimiz sürece büyük takımlara aldığımız zaman onları kazanmış olacağımızı düşünüyorum. zamanında daha da kötü durumlarda aslında türk futbolu bana göre. çünkü bir karşılaştırma yaparsak eğer mesela ingiltere premier ligi ile türk futbolunu karşılaştırırsak gerçekten arada çok büyük bir fark olduğunu görebiliriz. çünkü ingiltere'de genel olarak çocuk yaşta başlıyor böyle gitmeler ve altyapı sistemi. ingiltere premier ligi'nin bile alt liglerinde genel olarak oynadıkları futbol görürseniz şaşırmayın. adamların futbolu hem heyecanlı hem de hareketli bir şekilde geçiyor. bizim türk futbolu ise gerçekten genel olarak derbi maçlarında dahil ediyorum çok gergin geçiyor be taraftarlarımız ağızlarından bazen kötü sözler çıkarabiliyor. bunun olmaması gerekiyor aslında ama bunu da zamanla türk futbolu olarak açacaklarını düşünüyorum.

0

türk futbolu gittikçe kötüleşmekte liğ sevise düşmektek de her takımda yarı oyuncu yabancı yabancılaşma evresine girmiştir alt yapı olmaması gençlere gerekli yatırırm yapılmaması ülke futbolunu gittikçe daha aşagı çekmektedir

0

türk futbolu bazen iyi bazen ise kötü yanı. ama bazen dilim kötü demeye varmıyor , sonuçta türk yani :) ben şahsen kotuluyemem ama başarılı olmasını da çok istiyorum.

0

türk futbolu hakkında gerçekten diğer ülkelere bakarak büyük takılın takımlarımız olsa da pek başarılı olduğumuz söylenemez.avrupa'daki futbolla karşılaştırdığımız zaman genellikle türk futbolu biraz daha aşağıda kalıyor açıkçası. özellikle ingiltere premier lig çok başarılı birlik ve heyecan dolu su birlik olduğunu söyleyebiliriz. bunun içintaraftarların ve takımların biraz daha enerji dolu oynayışlarını yapmaları lazım.