0

evet çünkü nede olsa insan soğukla terbiye olur.

0

ben kış aylarinida seviyorum onunda güzelliği var tabi biraz herkesin canı doğalgaz faturalari benimde ama yazın güzelliği başka kışın güzelliği başka mesela güzel bir kar yagisini çok seviyorum lapa lapa güzel oluyor ayazı sevmem sadede ayaz kötü birtek onu sevmiyom kışın da güzel yanları var bahara girerken yazın sicakliginı güzel karşılıyoruz.

0

ben yaz çocuğuyum açıkçası kışı ve soğuğu sevmiyorum

0

ben kış aylarını çok seviyorum. çünlü kuş aylarında hava yağış varsa, dışarı çıkıp o havada yürümesini çok severim. eve gelincede bir kahve yapıp, dışardaki havayı seyrederim.

0

evet kış aylarını severim. hafif yağmur ve rüzgar altında yürümekten keyif alırım. hele de yerde kalıp oluşturmuş bir kar tabakası varsa doğa yürüyüşlerini daha çok tercih ederim.

0

mağlesef ben güneş ve ılıman havaları sevmiyorum severim kış soğuk ulaşım zar masraf çok oysa yaz ayı yollar açık rahat çalışılır masraflar daha az günler uzun

0

her mevsimi severim her mevsimin güzelliği başkadır kış mevsiminde severim beyaz'ın güzelliği başkadır her şey zamanında güzeldir

0

kış aylarında kar yağışını cam etrafında izlemek, yanan sobanın odun hışırtıları arasında sıcak odada oturmak. ayrıca kaynayan çayın sesi ve mis gibi kokan çay beni cezbeden kış ayının güzellikleridir.

0

yazın tadi bir başkadır kış kadar güzel olamaz kesinle bana göre dışarıya çıksan çıkamazsın duşa girsen giremezsin yatsan yatamazsin

0

ben kış aylarını daha çok severim yani . yazı sevmiyorum yaz beni çok batıyor en güzel kış .

0

ben kış aylarını dışarıda kalanları düşündüğüm için hiç sevmem.

0

aslında benim çok sevdiğim bir mevsim diyemeyiz açıkçası.çünkü kış ayları gerçekten çok soğuk olduğu için dışarı çıkmıyorum be de canım sıkılıyor.en çok sevdiğim mevsimler ise genellikle ilkbahar ve yaz ayları olduğunu söylemek isterim. ilkbahar ayları gerçekten çok keyifli dakikalar geçebildim ortamlarda olduğum için zaman çok çabuk geçiyor.yazları ise genellikle tatile gidip arkadaşlarımla birlikte mersin'de tatil yapmayı planlıyorum.

0

kış aylarini çok severim ama evin içi sıcak olduğu müddetçe :)