0

hayattan en çok istediğim şey sağlık . sağlıklı olmak mutlu huzurlu yardımsever olmak . insanlara hayvanlara yardımda bulunmak . hatta hayattan istediğim en önemli şey kötü vicdansız pis insanların bu hayata var olmasını görmek istemeyişimdir galiba çünkü bu insanlarla yaşıyor olmak aynı havayı solumak kabul edilebilir birşey değil . kabuk edilmesi çok güç bir durum .

0

aslında öyle çok uç çok ekstrem isteklerim yok. her şeyden önce huzur ve sağlık derim her zaman. zengin olayım şöyle olsun böyle olsun vs değil yani! sevdiğim insanla, güzel tatlı bir yuva kurmak. huzurumun ve sağlığımın hep yerinde olması. en azından rahat geçinebilecek kadar ya da şöyle diyeyim ay sonunu rahat görebilecek kadar para kazanmak bana yeter de artar. hayata bir kere geliyorum zaten bundan gayrı daha ne isterim ki..

0

hayatımızdan çok bir beklentimiz yok çünkü hedeflerimiz büyük değil kendi karnımızı doyurup ailemize bakabilmek olsun düzenli bir aile kurup düzenli bir ve maroton geçen bir hayat kurmayı insan ister ne zenginlik ne fakirlik olsun kimsede kimseyide allah aç bırakmasın ama düzenli bir hayatı herkes ister

0

psikolojik,fiziksel,ekonomik,cinsel şiddetin olmadığı sadece insanların değil butun canlilarin hayvanların huzur icinde korkusuzca,huzurla yasayabildigi bi evren de sevdiklerimle basit yasamak isterdim ailemle huzurlu bir kahvalti,dostlarimla eglenceli sohbetler,kedimle muzip oyunlar.basit işte sevdiklerim,ailem,huzur,mutluluk,saglik.

0

kimsenin olmadıği bir yerde esimle birlikte hayat gecirmek

0

hayatta en çokistediğim şey emekli olup bir sahil kasabasına yerleşmektir.

0

hayattan en cok istedigim savas bitsin ve paranin bu kadar degerli olmamasini isterdim bu dunyada her sey para degerli olunca artik hersey pahalandi artik ve insanlar evde ac duruyor kimse yardim elide uzatilmiyor demiyorla bu insanla be yiyor iciyorlar demiyorlar mesala bir adamin kolu bacagi yok karisida calisamayacak durumda olsa simdi yiyecek almalari zorlasiyor cunku ve birde bu dunyada niye savas var onu anlamiyorum artik bu savasin bitmesini istiyorum artik dunyada baris olsun artik bence

0

başarılı sağlıklı huzurlu bir yaşam başka bir dileğim yok :)

0

bu hayatta en çok istediğim şey dünyada yaşayan bütün canlıların karınlarının tok olması.evsizlerin evlerinin olması,sokak hayvanlarının işkenceye maruz kalmaması onlarda canlı ağızları var dilleri yok,onlarında yaşamaya hakkı var.

0

hayata cok istedigim seyler var savasın bitmesi bütün dünyada barış olması insanlar iyi olsunlar insanlar saygılı olmasını bilmeli ve boluk icinde yasamak mutlu huzrlu ve saglıklı bir yasam olsun

0

öncelikle oğlumu sağ salim kucağıma alıp koklamak. sağlıkla mutlulukla eşimle birlikte onu büyütmek inandığımız değerler doğrultusunda hayırlı bi evlat olarak yetiştirmek. ailemin sağlıklı huzurlu olması iç ferahlığı ve hepsinin ömrümüzün sonuna dek yanımızda başımızda olmaları.

0

hayatta çok istediğim var galiba benim ilk önce ailem hep sağlıklı mutlu yanımda olsunlar sonra paramız olsun mutlu bir yuvamız ve çocuklarım olsun sağlıklı onlari büyütmek ama ailemle başka bir istediğim yok hayattan çok şey belki ama istiyorum aslında insanız bununla da yetinmeyiz çünkü hayat yoruyor yordukca da istekler artiyor bana göre önce saglik sonra para .

1

ben en çok hayattan sevdiğimle bir yuva kurup yaşamak istiyorum. onunla mutlu mesut yuvamızda yaşlanmak istiyorum.

2

mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir yaşam istiyorum. zaten bunlar olduktan sonra her şey tamam olur.

0

annemin babamın hayata olması ve abilerimin gözlerinin görmesi ve bana yetecek kadar malim mulkum paramnolması

0

ençok istediğim şey bu dünyaya bir önce adalet gelsin isterim. ayrıca alınan haklarımın tekrar bana iade edilmesini isterim. güçlülerin dünyası olmaktan çıkıp, adil ve özgür dünya isterim. haklının ezimediği, hor görülmediği bir yaşama biçimi ve dünya isterim.

1

hayatta en çok anne olabileyi istemiştim oldum. şimdi tek derdim oğlumun iyi bir insan olabilmesi hayatta ayakları üzerinde durabilen sağlam karekterli dik bir birey olması tek derdim. umarım olur olması için elimden geleni de yapmaya çalışıyorum.

1

çoğu insanın istediğiyle aynı şey,mutluluk ve huzur