0

ben çok zayıf bir insanım bende bu konu hakkın da baya araştırma yaptım hatta aklınıza gelen her ürünü kullandım. işe yarayan oldu mu derseniz maalesef olmadı. bana genelde cipsler, çikolatalar öneriliyor. fakat onları abartınca gerçekten büyük sağlık sorunlarıyla karılaşabiliyorsunuz. sağlıklıyken sağlığınızdan oluyorsunuz durduk yere. eğer iradeli olunursa akşam yemeğinden sonra her gün bebe bisküvisi ve sütü karıştırıp mama gibi yerseniz bu kilo aldırıyor gerçekten. ama irade lazım bunun için. ben de bir ürünü sürekli yiyemiyorum en fazla bir ay devam edebildim buna ve evet kilo aldım yaklaşık dört kilo kadar. ama devam edemedim tabii ki. keşke devam edebilsem.

0

genellikle yaglı yiyenler kilo alır herşeyin fazlası zarardır kilo alma çocukluktan başlar nekadar çok yedirirsen okadar çok kilo alır şekerli yiyeceklerde tabiki kilo aldırır insanın hareketleride önemli çok yeyip eritmede zorluk çekenler ilo alır spor yapmayan hiç hareket etmeyen yediginin üstüne uyuyan kilo alır yeme içmesine dikkat etmeyen de kilo alır

0

tüm yiyecekler kilo aldırıyor yani özellikle kahvaltını güçlü bir şekilde yapman lazım özellikle bal ,reçel ,pekmez yemen lazım bir de gece yatarken yemek yersen, bir de üstüne bal ve süt karıştırıp içersen kilo alırsın. tatlı da yiyebilirsin bir de ben sana bir ilaç söyleyeyim prakten şurup o gerçekten çok güzel kilo aldırıyor ben bekarken 50 kiloydum bu dediklerimin hepsini yaptıktan sonra 60 kilo oldum yani ondan sonra da zaten bir daha da böyle şeyler yemedim hep sabit bir şekilde kaldım hiç iştahım falan yoksa o prakten şurupu içebilirsin.