2

kilo almak için hangi besinler tüketmeliyim?

zayıfım, biraz kilo almam lazim.

9 cevap
0

kilo almak icin ekmegi bol yemelisin yagli yemekler tuketmelisin

1

fast food tüketebilirsin yani mcdonald's burger king gibi yerlerde yemek spor yapma gideceğini yerlere arabayla git yürümeyi unut

0

bol bol hamur yiyecekler tercih edilmeli kola icmelisin ye iç yat kalkma ama :)

0

ye iç yat karşim yapacağın tek şey budurrr

1

normalde zayıf bi insanım fakat üniversite bana kilo aldırdı.yeni eve taşındım her gün makarna yiyorum . makarna kuru fasülye ve benzeri hamur işi çok fazla ekmek yersen kilo alabilirsin.ama neden kilo almak istediğini anlamadım.vücut kitle indeksini hesaplayım ona göre kilo almanı tavsiye ederim.kilo alacam deyip fazla kaçırırsan bu senin zararına olur.bazı insanların metabolizması hızlı olduğu için kilo almakta zorlanırlar.pes etme makarna yemeye devam et.mutlaka bir ay içerisinde metobilzman ne kadar hızlı olursa olsun üç dört kilo alırsın muhtemelen.bol şanslar.

1

bende aynı dertten muzdariptim karbonhidratı bol besinler tüketilmeli patates,makarna vb. bir doktora danışılarak vitamin kullanılabilir ya da iştah açıcılar ayrı zamanda diyetisyen e genelde zayıflamak için gidiliyor ama kilo alırken de vücudun dengesini bozmamak önemli bilinçsizce kilo alıp vermemeye dikkat etmek gerek :)

1

bazı arkadaşlar ögünleri arttirarak kilo alirsiniz diyo ama bence yanlış ben 2 ögün sabah bide aksam yiyorum ve kilo aliyorum ama ben yag yakimini azaltiyorum cok fazla spor yaparsan yine kilo verirsin ye iç yat olay bu :))

0

kilo almak için önemli olan sadece yediğin değil ne kadar yediğindir.günde 2-3 öğün yiyorsanız eğer bunu 4-5-6 ya çıkartarak araya ara öğünler katarak ve inanarak kilo alabilirsiniz.

0

valla benimde ihtiyacım var kiloya ben de araştırıyorum ama bulamadım sanırım kemiklerim önce yapılı o yüzden kilo alamıyorum. aynı dertten muzdaribiz sanırım.