0

ben geceleri geç yatmayı daha verimli buluyorum. az uyuyup uykuya verdiğim zamanı daha verimli bir şekilde kullanmak benim için daha olumlu bir düşünce. zaten belirli bir saatten sonra fazla fazla uyumak bir işe yaramıyor.

0

ben gece saat 22:00'dan sonra kitap okuduğum için saat 02:00'dan önce uyumamayı tercih ederim. hem kafa dinliyorum, hem okuyorum, hem ibadet yapıyorum. bunlar için sessiz ortam gerekli, geceler çok uygun.

0

geceleri erken uyumak bazı yönden iyi oluyor ama erken uyuyamadığımız zamanlar oluyor çünkü doğal olarak ben erken bir şekilde uyumuyorum yani imkansız benım küçük bebeğim olduğu için onun uymasını beklemek zorundayım o yüzden saatte baya bir geç saatlerde uyuyabiliyorum yani en erken uyuduğumu uzun zaman dır hiç hatırlamıyorum yani o derece hep geç uyurum saat olarak bıri ikiyi genelde hep buluyorum yani hep geç uyuyorum

0

erken uyumayı isterdim ama malesef gece geç saatlere kadar uyuyamıyorum.galiba uyku problemim var bu konuda.

0

vakitlice yatmalı ki vakitlice kalkabil meli. gece geç saatte insana çok katkı sunmuyor enerji sini dusuruyor. oysa yeni bir güne çoğu kişiden erken başlayıp o temiz havayı ve sakiliği koklayabilmek insana ayrıcalık ve enerji veriyor bunun için de erken yatıyor erken kalkiyoruz

0

erken uyumak daha güzel oluyor.sabah kalktığında daha dinç oluyorsun ben mesela geç yatar da sabah erken kalkarsam çok yorgun gibi oluyorum.

0

keşke erken yatabilsem. gece değil sabah 8 9 gibi ancak uykuya dalabiliyorum. maalesef tercihi ben yapmıyorum. sinir, stres sayesinde uykuya dalmam o saati buluyor.

0

uykum ne zaman gelirse o zaman uyumayı tercih ederim

0

geceleri geç uyumayı tercih ediyorum. çünkü herkes uyuduktan sonra, gün boyunca veya hayatımda yaptığım yanlışları tekrardan düşünüp, ben nerede yanlış yaptım diye aklımdan geçiyorum, geç uyumayı tercih ediyorum, herkes uyuduktan sonra gün boyunca veya hayatımda yaptığım yanlışları tekrardan düşünüp, ben nerede yanlış yaptım diye aklımdan geçiriyorum. bazen de gelecekte hayatım için ne yapabilirim diye düşünebiliyorum. bazen de o gün yaşadığım kötü bir olay olduğunda niye böyle oldu diye kendimi sorguluyorum.

0

genellikle gec uyumayi terrcih ediyorum cunku erken uyursam sabahlari daha erken kalkiyorum buda benim canımı sıkıyor bence gec yatmak disarda gezmek eylemek varken neden erken yatayim ki mantiksiz olur:)

0

bu ruh halime gore degisiyor ama orralama 2-3 de uyuyorum.yani gec :)

0

erken uyumak tabi ki daha sağlıklı ama ben erken uyumayı sevmiyorum kasvet kaplıyor içimi aklama hiç olmayacak şeyler geliyor kendimle kavga ediyorum o yüzden tam uykum gelince yatıyorum ki birden uykuya dalabileyim .

0

genel olarak söylemek gerekirse geceleri uyumuyorum. sabah saat 6 veya 7 gibi yatıyorum ve 12-1 gibi geri kalkıyorum. uyuku ile aram pek iyi değil sanırım. :)

0

genel olarak gece geç saatlere kadar kalıyorum. çünkü gece saatleri bana göre daha huzurlu geliyor. vakit geçirecek şeylerle ilgileniyorum.

0

erken uyumak daha sağlıklı ama geç yatmakta zevkli ama işim gereği erkenden yatıyorum geç yatarsam sabah kalkmakta zorlanıyorum