0

ben bundan 3 sene önce sigarayı bırakmayı denedim. çerez yedim, sakız çiğnedim habire bir şey yerdim.. ama gene de ben yedikçe benim canım sigara çekiyor yani bir türlü bırakamadın ben o sigarayı ondan sonra da bir daha da bırakmayı denemedim çünkü bırakamadım için seviyorum içiyorum sigara yapacak bir şey yok.

1

hiçbir şey yapmıyorum. çünkü sigara kullanmıyorum. annem bir türlü vazgecemiyor. koah başlangıcı var dediler gene birakamadi. umarım bırakır kendine daha fazla zarar vermeden. nasıl bir illetse bu.

1

ben sigara kullanmıyorum ama babamın nasıl bıraktığını biliyorum. babam aşırı derecede sigara içerdi hem de tütün ve bu ona çok zarar veriyordu bir de annem de çok rahatsız oluyordu. önce günde 5 tane içti. saatleri belirlemişti. bu sürede çok açlık hissediyordu. biz daha kilo aldırmayan hafif şeyler hazırlıyorduk ona. daha sonra günde 3 tane içmeye başladı. son olarak ramazan ayına girince tamamen bıraktı. ilk zamanlar bazen canı çekiyordu şimdi ise midesi bulanıyor sigarada. aslında yavaş ve aşamalı bırakması bir daha başlamamasını da beraberinde getirdi.