1

bence tamamen irade meselesi kafana koyduğun anda son verip bırakacaksın

0

bırakmayı isteyecek ve bir anda bırakacaksınız

0

sigarayı bırakmanın yöntemi kafada bırakmaktır. sadece sigara için değil bütün alışkanlıklardan kurtulmanın tek yöntemi onu kafada bitirmek ve onun değil senin üstün olduğunu kanıtlamaktır. inanç duymaktır kurtulacağına

0

sigarayı önce kendi kafanızda bitirmeniz gerekir yoksa bırakmak için her ne kullanırsanız kullanın bir süre sonra tekrar başlarsınız . bence en önemlisi kendini telkin etmek motive etmek ve kafada bitirmektir. zaten iki veya üç gün dayanabilirseniz sigara isteğiniz git gide azalır .

0

sigarayı bırakmak için ilk önce buna karar vermek gerekir.sonra ise bırakacağına inanmak gerekir.sonraki adımlar ise sigarayı bırakmak kolay olmuyacaktır çünkü: sigaranın içinde kafein bulunduğu için yani bağımlılık yaptığı için.sigarayı git gide azaltın bir anda bırakmayın azaldıkça azaltın artık 2 hafta içerisinde bunu deneyin ve bırakın sonra ise aklınızdan sigarayı çıkarın onun yerine canınız her sigara istediğinde sakız çiğneyin.

0

sigarayı bırakmak isteyen birisi sigara içmemeli

0

sigarayı bırakmak icin care cok ama mhm olan insanın kafada bırakması yani bırakcam diyip azaltmaya calısmak degil bak bunu yazarken bi sigara yaktm mesela o yzden bırakmak isteyen önce kafada ben sigarayı bırakmlıyım bırakablrm demeli cunki diger türlü doktor tütün azaltma elektrkli sigara faydası yok aga ben cok denedim 10 yıldr iciyorum genelde dert hüzünden iciyorum aglarken mtlyken zararlı bişey ama saga sola sarmaktan daha iyi en iyi bırakma yöntemi de başka birşey blmak beyinde bitir sgara istersen kuruyemiş ye su icin cips ye yani başka şeyler yaparak beyinden sonra kafada unutmaya çalış yoksa diger türlü elektrnok sigara alırsın ben aldım 1 hafta sonra attım doktora gittim bi ton para verdim yok dil altı tütütn var onu kllandım oda uyusturuyo dili ondada fayda yok cok zamandır icen adam nikotin arıyo nasıl beyaz madde kullanıp bırakamıyolar kafada bırakmadan aynı olay abi ck fazla tütüne alıstık nikotine felan bırakamyrz artık böyle bünye istiyo o yüzden beyinde bitirin sonra diger yöntemleri deneyin beyinde bitirmeden hicbişey olmaz ha saman sigaralar icersende tiksinirkin hastayken icmeye calış tiksin yani bi diger yöntemde tiksinmek beyinde bitiremezsen tiksin bogazın agırırken icmeye calıs hastayken icmeye calıştı tiksindigin anda bidaha olmaz zaten o yüzden tiksinmeye çalışın yani tiksinirseniz eger oda yardımcı olacaktır sigarayı bırakmaya ama diger türl imkansız denecek kadar zor bırakmak bencok denedim ama olmyr paranız gidiyo sadece kmse yardımcı olamıyor size yani ben bunu denedim agalar.

0

ilk önce kafada bitirmek gerekiyor . yoksa yok sakız yok haplar hiç bir işe yaramıyor . insan başkası için değil ilk önce kendi için bırakmak istemeli . başkasının isteğiyle olmuyor malesef . benim babam çocukluğundan beri içiyormus ve günde 3 paket içen biriydi sadece bir gün bırakıcam dedi ve 7 yıldır içmiyor . bende kullanıyorum. bırak diyor ama kendim istemedigim ve kafama koymadığm için birakamiyorum malesef.

1

sigarayı bırakmak isteyen kişinin işi cidden zor kendim sigara içmiyorum fakat içen arkadaşlarım ya da tanıdıklarım var onlardan biliyorum diyeyim nasıl derseniz huylu huyundan vazgeçmez derler ya aynen öyle sigara da bir alışkanlık olmuştur o bir kere alışıldığı için bırakılması zordur vücudu çok ister çünkü. sigarayı bırakmak için sigara yerine başka şeyler kullananlar var.zararsız olanlar yani adam sigara içiyormuş gibi hissediyor sigara hazzı vermese de yavaş yavaş sigarayı bırakmaya başlıyor. örneğin ne diyeyim size sigara yerine boş kağıt sarıyor. dumanlı buhar makinesi bu aralar var ya böyle buhar makinesi bir alıyorsun yine sigaradan daha çok duman çıkıyor ben onu daha keyifli buluyorum ya da dışarıdan bakınca öyle gözüküyor. sizi bilmem ama ben öyle biliyorum ya da öyle hissediyorum.

1

sigaranın zararlarını bilerek içen kimsenin sadece kendi iradesi ile sigarayı bırakması benim için makbuldur. bir takım ilaçlarla ya da hipnozlarla sigarayı bırakmak için maddi anlamda para harcayan insanların belli bir zamandan sonra tekrar başlayacaklarına ben inanıyorum. bir şey onları tetikleyecek ve tekrar sigaradan medet umacaklardır.
diliyorum bırakmak isteyen her kim olursa olsun sağlık nedenlerinden dolayı bırakmasın. kendi iradesi ile bu bana zarar veriyor, sağlığıma zarar, bütçeme zarar gibi düşünüp kendisi bıraksın.

0

sigarayı bırakmak için önce onu kafada bitirmek önemlidir.hayalini kurun o olmasa şuan belkide elinizdeki telefon daha üst model,giydiğiniz ayakkabı daha fonksiyonel olabilirdi.
sigara aslında sadece maddi değil manevi de zarar verir:üstünüze sinen sigara kokusu sizleri çevrenizden soyutlayabilecek seviyeye gelebilir.bu durumlarda yapılması gereken tek şey elinizdeki paketi kırıp atmak ve daha sağlıklı ve huzurlu hayata merhaba demektir.inanın bu taraf daha güzel.

0

sigarayı bırakmak isteyen bi insan önce kafasında borak ası şazım ne kullanırsa kullansın boş önce kendi kafasında borakması lazım