0

çok keyifli ama pc başinda biraz yoruyor tabi yinede eğlenceli ben çok sevdim..

0

bence çok güzel bir site hem sorup cevaplayıp para kazanıyosun.başka ne olsun ki

0

evet ben sorumani kullandığım zaman keyif alıyorum zaten eğer ki almasaydım siteye kayıt olmazdım ben google'den gezinirken birçok site gördüm bu sitelerin arasında sorumani sitesini beğendim ve burada kayıt oldum 2 hafta falan vardır fırsat buldukça bu siteye giriyorum ve sitede keyif alıyorum.

0

sormaniyi kullanmaktan keyif alıyorum ve severekte uygulamaya giriyorum açıkcası. burası güzel bir platform görüyorum ki insanları da öyle. yöneticileri güzel bir site geliştirmiş ve yapmış doğrusu. kullanışlı hızlı basit içeriklere shaip güzel bir site hem kazanç patlıyor hemde bilgi birikimi sunuyor bilmediklerinizi öğrenmenizi fayda sağlıyor bu bağlamda gğxle bir site gerçekten ve de tabiki güvenilir olması çok önemli güvenilir bir site ve hesabınıza paranızı yatırıyor olması da bir ayrıcalık hele ki şimdiki devirde. güvenmek zor gerçekten ve sizde biliyorsunuz ki internet ortamın da güven sağlamak öyle kolay değil burası o bakımdan da güzel ve kullanışlı bir site.

0

yanii. keyif alıyorum ben. hem site yöneticileri de bizimle çok ilgililer. hem yeni bilgiler öğrenmiş oluyoruz hem de para kazanmış oluyoruz. her ne kadar senin sorularının çoğunu beğenmesem de güzel sorularında var. cevap yazmasam bile bazı sorularını araştırıyorum. ;)

0

hele bu son iki katı kazançta tam istediğim verimi oluşturamadım ama yine son andaki çaba ile iki saatte 7 tl gibi bir kazanç sağlayabildim. keyfim daha bir yerine geldi desem yeri... o yüzden sorumaniyi bırakmak istemiyorum

0

ben cok beğendim. keyifli yanliz kazanç biraz yavaş oluyor.

1

evet çok keyif almak ile birlikte yeni bilgiler öğrenmiş oluyorum.başarılı bir site bence .