0

normalde bizim hafta içi veya hafta sonumuz diye bir şey yok yazılımcı olduğumuz için dükkanımız 7 gün boyunca açık çalışan ekip arkadaşlarımız var ama tabii ki onlara çok yoğun olmadıkça bırakıyorum ve de havanın durumuna göre çocuklarla dışarı çıkıyoruz sonrasında geldikten sonra arkadaşlarıma da birkaç saat vakit ayırma fırsatım oluyor günümü böyle değerlendiriyorum.

0

bugün cumartesi ama eşim benim işte olduğu için bir şey yapamıyoruz.. ama inşallah yarın işe gitmezse gezmeyi düşünüyoruz. yani eşimle ama tek türlü hep oglumlu evdeyim eşim işte olduğu için oğlumla oyunlar oynarım, sorumani' de takılıyorum. bir de başka yapacak bir şeyim olmuyor yani hafta sonu da benim için aynı hafta içi de benim için aynı bir gün.

1

haftasonlarımı oyun oynuyarak yani bilgisayar başında oyun oynarak sınav varsa arada sırada ders çalışarak geçiriyorum.fakat bu aralar hafta sonları genellikle para kazanmaya çalışıyorum.çünkü okul felan arada arkadaşlarımızla geziyoruz para lazım oluyor.bundan dolayı sorumani sitesinde zamanımı değerlendirmeye çalışıyorum.bu sitede tek para değil bilgide kazanıyorum bu sayede güzel oluyor yani zevkli oluyor hem para kazanıyorum hem bilgi kazanıyorum ve bu bilgilerde yararlı bilgiler yani arada karşıma çıkıyor hayatımda.

1

haftasonlarını daha çok dinlenerek bazen de gezerek geçiriyorum.

1

genelde eşimle gezmeye gidiyorduk. yemeğe vesaire... ama havalar çok soğudu bu aralar evden cikasimiz yok pek. evde de mutluyuz.