0

bence yurtta kalmak hiç de güzel değil çünkü gerçekten hiçbir şekilde bir faydası yok sadece para konusunda bir faydası sağlıyor daha çok barınma ihtiyacı duyuyorlar ve öğrenciler mecbur olduğu için kalıyorlar çoğu çünkü yemeklerin içinde bir sürü şey oluyor böcekler sinekler karıncadır yani bir sürü şey ve daha birçok şeyi odalardaki ranzalar üst üste 8 kişilik hiçbir şekilde de iyi değil bence tıklım tıklım küçük bir odada 8 kişilik bir yatak maalesef ki öğrenciler sırf parası düşük diye burada kalmak mecburiyetinde kalıyorlar. bence eve çıkmak daha mantıklı ve daha iyi çünkü evin ortamı hem bir ev gibi hissediyorsun hem de kendi istediğin yemekleri yapabiliyorsun tabii ki birazcık pahalı ama eğer ki arkadaşlarınızla çıkıyorsanız iki kişilik bir apartmanda daha ucuza kalabilirsiniz eğer ki yemek yapmayı temizlik yapmayı seviyorsanız çıkmışsınız bence diğer türlü hiçbir şekilde de yapamazsınız ve pişman olursunuz o yüzden bence eve çıkmak daha mantıklı. evde en azından televizyon izleyebiliyorsunuz istediğiniz kanalları istediğiniz şeyi yapabilirsiniz ve daha rahatsız istediğin zaman da uyuyabiliyorsun daha sessiz bir ortam ve daha iyi bir çalışma yeri bence çünkü yurtlardaki etütlerde daha çok küçük ve insanlar sürekli girip çıktıkları için motivasyonunuz odaklanmanız maalesef ki bu mümkün olmuyor odalarda zaten çalışma odaları yok masaları yok o yüzden çalışamıyorsun sadece yatmak için geliyorsunuz vize final günlerinde özellikle de etütlerde çok kalabalık olur ve hiçbir şekilde yer bulamıyorsunuz kütüphaneye gitseniz orada da yer yok maalesef ki o yüzden eve çıkmak daha mantıklı eğer aklınız varsa.

0

şuan ben evde kalıyorum, zorluklar çekiyorum. keşke yurtta kalsaydım hiç eve çıkmasaydım.

0

bence yurtta kalmak iyi bir şey degildir ben şahsen yurtta kalcağıma eve çıkmayı tercih ederim.

0

yurdun tek avantaji ucuz olması başka bir güzelliği yok eve çıkmak ise daha masraflı olmakla birlikte daha eğlencelidir

0

bence eve çıkmak istediğin zaman istediğin saatte girip çıkıyorsun bir de yanına iki üç tane senin kafadan arkadaş al ohh mis ben olsam öyle yapardım hem daha rahat hem daha iyi yurttan

0

eğer paran varsa kendine ev tutsan daha iyi olur ,yurtta kalmaktan iyidir en azından kendi evimnde kendi pişirip yiyebilirsin. yani ben yurtta kalmadım ama hiç eminim yurdun yemekleri güzel değildir. yani eğer butcen ev tutmaya yetiyorsa , ev tutarım en azından bir de ev arkadaşı bulursun güveneceğim bir insan onunla beraber yaşarsın.

0

yurtsa kalmak her insanının yapacağı birşey değildir. keza evde kalmakta aynı şeydir. ama öğrencilerin daha çok yurtları tercih etmesi herşeyin hazır olmasına bağlıdır.