0

iyi bir insana denk gelirsen sağlıklı olmaması mümkün değil.

0

hijyenik olduğunu düşünmüyorum. ben zaten sokakta bir şey yiyip içmeyi sevmediğim için almıyorum da.

1

sokakta satılan üstü açık yiyecekler hiç de sağlıklı değildir ben bugün böyle bir olayla karşılaştım pazardan gelirken bir arabanın üstünde kavrulmuş yer fıstığı gördüm kilosu 10 tl dedi ben de çocuklara yarım kilo alayım da bu akşam yesinler diye gittim arabanın yanına bir tane attım ağzıma bayatlamış öyle bir kötü koku geliyordu ki o tat 2 saat ağzımdan çıkmadı ve almadım ben zaten daha önce de hiç sokakta üstü açık yiyecekler almamıştım ilk defa fiyatı ucuzdu diye alayım dedim baktım bozuk çıktı almadım yani sokaktaki satılan yiyeceklerin birçok yiyecek sağlık açısından hiç iyi değil dikkat etmemiz gerekir.

1

sokakta satılan yiyecekler bence çok zararlı açıkçası ben hiçbir şekilde yemiyorum bunları çünkü insan vücuduna oldukça zararlı bunlar sokakta mesela sadece simit alıyorum o da güvendiğin insanların oluyor genellikle.sokaktaki yiyeceklerin içine bir sürü bilmediğimiz şeyler katabiliyorlar ve insan sağlığını oldukça zararlı bunlar o yüzden bunları asla ve asla yememeliyiz. özellikle de çocuklarımıza tabii ki kendimiz içinde zararlı ama çocuklarımız için ortaca zararlıdır çünkü onların gelişimini yavaşlatır ve vücutlarının zarar verir sağlıkları bozulur ve sürekli hasta olurlar.sokakttaki yiyecekler genellikle içlerini farklı şeyler koyularak yapılıyor bildiğimiz bir şeyi farklı şekilde yapılarak ve içine başka türlü şeyler koyularak yapılabiliyor o yüzden yememeliyiz.

1

icine ne konulduğu, hijyenik olup olmaması gibi konuların kafamıza takılması çok normal. büyük firmalar bile yeterli denetimden geçmezken, her geçen gün başka bir hilesini duyduğumuz ürünlerden şüphe ederken, sokak satıcılarından alınan yiyeceklerden endişe etmemiz gayet doğal.
ama çoğu lezzetli ürünün sağlıksız varsayıldığını düşünürsek sokak lezzetlermizinde tadı yerinde. yine de bilip güvendiğimiz, sorguladığımız ürünler tüketmeliyiz.

1

ben sağlıklı bulduğumu söyleyemem. nasıl yapıldığını ve içine ne koyulduğunu bile bilmiyoruz. ne kadar sağlıklı olabilir ki?

1

ne kadar sağlıklı onu bilemem ama hijyenik olmadığı kesin