0

çocuklar çok masumlar o kadar küçük şeylerden mutlu olmayı biliyorlar ki henüz memnuniyetsizlik nedir bilmiyorlar

0

çocuklar küçük şeylerden mutlu olabilirler.onlara alacağınız küçük bir oyuncak onları çok mutlu edebiliyor.bazen bir şeker veya çikolata çocukları çok sevindirir.büyüdükçe bu zevkler değişiyor tabii mesela önce küçük bir bisiklet sonra normal bir bisiklet almak zorunda kalabilirsiniz.çocuklarımızı sevgi vermeliyiz.en büyük mutluluk budur bence

1

çocuk dünyası çok hızlı değişir. onun için en ufacık bir şeyle mutlu olabilirler sadece onları biraz olduğu ortamdan ve duygudan uzaklaştırıp şaşırtmak yeterli.
yalan nedir bilmedikleri için onlara samimi davranıp davranmadığınızı hissederler. samimi olduğunuzu sevginizi hissedeceklerdir ve buna karşılık vereceklerdir.
çok küçük şeyler onlar da çok büyük anılara dönüşüp hiç unutamayacakları anlar olarak kalırlar.

0

bir çocuğu mutlu etmek için abartmaya gerek yok sadece sevginizi gösterin bu sevginiz karşılıksız olsun bu sebep siz sevgiyi fark ettiğinde ondan mutlusu olmayacaktır

1

bir çocuğu mutlu etmek için çok büyük şeylere gerek yoktur. çocuklar yetişkinler gibi doymak bilmeyen hırslar ile henüz tanışmamış olan saf varlıklardır. bu yüzden sıcak bir gülümseme ve içten bir sarılmayla bile mutlu olabilirler. ya da onlara vakit ayırıp birlikte oyun oynadığımız zaman da mutlu olurlar. hattâ onların bu sevinci bize de geçer ve farkında olmadan biz de stresimizi atıp eğlenmiş ve mutlu olmuş oluruz. çocuklar yetişkinlerin aksine hesapsız, kitapsız ve anı yaşarlar. onlardan öğrenecek çok şeyimiz var.