0

suan sitede uzun sureli bir iki kati kazanc etkinligi var. 1 hafta surecek olan bir etkinlik. ama ille de soyle dersen şu üç gün icerisinde yine 13 tl gibi bir kazanc yaptım. şuanda da daha da arttirabilmrk icin ugras veriyorum. tamda zamanina denk geldi bu etkinlik. internetimin olmadigi bir zamana. ama ona ragmen siteye girip bir iki birsey yazabilmek icin ugrasiyorum diyelim. 3 kurus 3 kurustur yani.. ne kadar cok kazanirsak o kadar iyi... bakalim etkjnlik 31 ocakta bitecek o zamana kadsr biraz daha aktif olmak istiyorum. o zaman son kazancima bakarim. bu sure icerisindr nr ladar kazandım toplamda yazarim.

0

ben o yarismaya giremedim suan ama sonraki 2 kat kazanclari hep giriyorum vede suanki 2 kat kazanc etkinliklerinden güzel kazanc elde ediyorum suan 20 gün icerisinde toplam 80 lıra gıbı bır mıktar yaptim vede çok huzurluyum eger tabiki imkanlari olan varsaki herkez telefondadir bilgisayari olan varsa ordan daha hızlı yazarsalar daha cok kazanc saglarlar cunku telefonda benım parmaklarim cabuk yoruluyor malesef bilgisayar oldugu icin burdan yapiyorum.

1

toplamda beş altı lira anca. allah bereket versin en azından normal bir ücret kazandık eskisine kıyasla. keşke devam etse, kazançların düştüğünü düşündüğümüz şu günlerde bir parça iyi geldi iki kat kazanç uygulaması.

0

oyle cok birsey kazanmadim ya 1.5-2 tl arasi bir rakamdir yani.

1

ben çok aktif olmadım. keyfime göre girdim çıktım. şu an 5 liram var ama hepsini bu yarışmadan kazanmadım. içeride de param vardı. üstüne koydu. artık çok zaman harcamıyorum. canım sıkılınca ya da parmaklarım yorulunca çıkıyordum sistemden. olduğu kadar, amacım hep 25 yapıp paramı çekmek. o kadar.

0

24 saatte 9 tl gibi rakam aldım herhalde