0

bence ikisi de öldürür ama ilk başta susuzluk öldürür bana göre susuzluk daha önemli daha aç kala bilirsin belki 3 gü yada 5 gün ama susuz 1gun dahi kalamaz insan özellikle ben şu hastası olarak ben bir günü bırak 1 saatt kalamam şu benim gerçekten hayatım yemeksiz kala bilirim ama susuz asla kalamam çünkü günde 2.5 filan şu içtiğim oluyor çok seviyorum suyu ben .

0

insanı susuzluk daha fazla öldürebilir çünkü suyu vücudumuzdan alarak organlara zarar vererek insanın ölümünü hızlandırabilir

0

susuz insan yaşayamaz çünkü vücudumuzun 3te1su

0

insanoğlu kısa vadede susuzluğa, uzun vadede açlığa dayanabiliyor. yani bu demek oluyor ki; insanı önce susuzluk daha sonra açlık öldürür. açlığa uzun süre dayanabilir ancak susuz en fazla 1 gün yaşar.

0

her ikisi de öldürür şöyle de bir durum var ki açlığa 1 hafta dayanılabilirmiş ama susuzluğa en fazla 2gün diye biliyorum.

0

susuz asla yaşayamam insanın ağzı kurur bir süre sonra su içmeyince .

1

insanı susuzluk öldürür insan 3 ay ac yaşayabilir ama susuz 3 gün yasaya bilir

1

bence susuzluk insanı öldürür ciğerlerin kurur su içmezsen ama açlıktan daha insanların öldüğü görülmedi o yüzden susuzluktan ölür insan.

1

ben daha önce araştırdım.bilim adamların araştırmasına göre bir insan aç bile olsa yaşayabilir , ama susuz kalamaz ölür yani.