0

özel bir kremle acısını dindiriyor gunes görmemesi lazım leke olarak kalıyor

0

baya bir sıkıntılı süreç olabilir özel krem veriyorlar diye biliyorum bı arkadaşım sildirmisti canı çok acimis

0

dövme sildirirken iz kalma problemi oluşuyor genelde bunu göze almaları lazım

0

cildin altına iğne ile uygulanan işlemdir dövme nasıl yaptırılırken dikkat edilmesi gerekiyorsa silinirken de aynı işlemler geçerlidir . cildi tahriş ediyorsunuz ve orayı gerçekten çok temiz tutmalısınız. eğer tutulmazsa gerçekten büyük problemler çıkarabilir . mikrobik bir şey olursa kanda ki mikrop oranı artar ve ölüme kadar gidebilecek sonuçlar doğurabilir çok fazla önem arz etmektedir. yaşı küçük olanlar pek umursamıyor ama çok ciddi bir olaydır dövme . hijyenik ortamda tutulmazsa çok tehlikeli aman dikkat edelim lütfen .

0

ne dövme yaptım nede dövme sildirdim ama nasıl sildirilir biliyorum baya acıyormuş heralde bi arkadaşım yaptırcaktı orda biliyorum

0

dövme sildikten sonra çok kötü gözükürür birinci kötü yanı bu ikinci kötü yanı ise sildirdikten sonraki deri yani dövmenin yeri hassas olur oraya krem sürmek zorundasın iltihap kapasın mikrop kapasın diye sürekli krem sürmen gerekiyor bazı insankar silinen yere tekrar dövme yaptırıyor asla yapma derin mahvolur zaten din açısından dövme yapmak iyi değil yapma.

0

dövmenin 2 turu var geçici ve kalıcı benin tavsiyem geçici yaptırın sonra bir gün pişman olupta sildirmek isterseniz kalıcı dövmeyi söndürmekte çok zordur yada hiç yaptırmayın hava aticaniz diye gerek yok yani darlandim

0

hiç yaptırmadım. yaptırırsam ve sildirmeye karar verirsem buraya tekrar yorum yaparım

1

dövme sildirdikten sonra silinen yer çok hassas olduğu için zarar görmemesi gerekiyor . ona verilen kremler ve ilaçlar var onları sürekli vurulması oranının nemlenmesi gerekiyor. dövme sildirenler verilen kremlerle leke kalmaması için ve zarar görmemesi için krem kullanılır.

0

bolgeye pansuman yaptirmalisin ve gerekli nemlendirici antibiyotikli kremlerini aksatmadan surmelisin gunes isigindan koruyup uzerini kapatmalisin o bölge hassas olue bi kac gun su degdirmemelisin dikkatli olman gerekli dovmen yoksa hic yaptirma pismanliktir

0

dövmenin yapıldığı yer, dövme silindikten sonra hassas ve narin bir dokuya döner bu sebeple bir cildiye uzmanından yardım alınarak gerekli kremleri ve uygulamaları dikkat ve özenle yapmalıdır.

0

dövmenin silindiği bölge her zaman temiz tutulmalı ve önerilen kremler kullanılmalıdır aksi takdirde ciltte hasar oluşturabilir ve kötü sonuçlara yol açabilir.

0

dövme sildirme işlemi temiz güvenli bir yerde silinmesi gerekmektedir silen kişi hijyenli bir ortamda çok dikkat etmeli ve doktor tavsiyesiyle kremler kullanmalı ya da nemlendiriciler kendi kafasına göre krem veya nemlendirici kullanılmalı.

0

dövme silme işleminin uzman bir kişi tarafından yapılması gerekmektedir. dövme silme işlemi yapıldıktan sonra dövme bölgesinde kabarmalar, kararmalar ve şişme meydana gelebilir. bu tarz durumlar olsun veya olmasın doktor kontrolünde bu süreci atlatmanız gerekmektedir. kaliteli kremler ve doktor tavsiyeleriyle bu sıkıntılı süreci en hafif şekilde geçirmeniz mümkün olacaktır.

0

öncelikle dövmeyi sağlıklı bir ortamda sildirin sonrasında ise doktor tavsiyesiyle birlikte nemlendiriciler kullanın bunları kafanıza göre asla kullanmayın sıcak suyla duş almaktan kaçının dövme sildirmeden sonra bölgeds hafif izler kalacaktır bu izler geçene kadar bölgeye kese yapmayın cildin kendini yenilemesi için nemli kalması gerekir bunun için bol bol su tüketebilirsiniz dövme sildirdikten sonra kabuklar soyulmalar oluşabilir yarada bakteri ürememesi için sık sık kıyafet değiştirmelisiniz dövme tamamen silindikten sonra izler için doktorunuza danışmalısınız

0

dövme silme işlemi yapıldıktan sonra uygulayan birey dövme sildirilen noktaya çok dikkat etmelidir.eğer o bölgeye dikkat etmezse kötü sonuçlarla karşılaşabilir.o bölgenin mikrop kapma olasılığı çok fazla olduğu için gereken kremleri günü gününe ve özenli bir şekilde kullanmalıdır ve aksatmamalıdır.aksi taktirde bölge mikrop kapıp kanın kirlenmesine neden olabilir.

0

ben dövme silme işlemi yapmıştım dövmemi sildirdik ten sonra ufak bir enfeksiyon kapmıştı. dövme sildirme işlemi deri altındaki boyayı derinin altına iğne sokarak o boyayı vakumlayarak yapılıyor yani sonuç olarak deride küçük hatta baya küçük küçük delikler meydana geliyor bu deliklerden işlem yapılan bölge mikrop kapabiliyor ki şayet bana da öyle olmuştu bunu önlemek için işlem bittikten sonra 1 hafta boyunca temizleme jelleri ile temizlemekte fayda vardır. yada o bölgeyi sık sık temizlemek gerekir. bunun yanında dövme silme işleminde kullanılan aletlerinde temiz olması gereklidir bence sonuçta bu aletler kanla etkileşim halinde yani başkasının kanındaki mikrop size de taşınması söz konusu olabilir.

0

dövme sildirme işleminde iz kalma sorununu göz önüne almak lazım özel kremler ile tedavi devam edilmelidir.

0

neymiş sildirmişim daha sonra oradaki deri yakıldığı için güneşten ve stoktan kurumlarıdır genel olmaz oda sıcaklığın da tutulmalıdır kol bacak vs daha sonra yanık kremleri ile ya da ağrı kesicilerle acısını denilebilir güneş kremi ister sürülebilir öyle

0

dövme işlemini sildiğinde deride yanıklık oluşur güneşten soğuktan korunmalı önerilen kremleri kullanılmalı aslında kalıcı dövme hiç yaptırmamalı