1

bir insanın psikoloji bozukluğu olduğu zaman konuşmasından hareketlerinden tavırlarından belli oluyor kişi psikoloji bozukluğu nedeniyle en küçük bir şeyden sinirlenip ve ortalığı velveleye vermek ceviz kabuğunu doldurmayacak olaylarda kavga çıkartmak karşındaki insan ne kadar yumuşak konuşursa da hep onu terslemek ve kendini haklı göstermek yani bunlar bir insanda olduğu zaman o insanın psikolojisinin bozuk olduğu zaten belli oluyor.

0

hal ve hareketlerinden konuşmasından karşılıklı ilişkisinden dsvranış değişikliğinden anlayabiliriz.bunları sırayla açıklar isek.o kişiyi tanıyorsak nerde ne yapacağını biliyorsak bu davranışlarından herhangi birinde bir anda bir değişiklik olursa anlayabiliriz.karşılıklı ilişkide ise o kişi sizi kırıp döküyorsa çok agresif çok sert davranıyorsa morali bozuk ise anlarız.psikolojisinin bozuk olduğunu anlamanın bir diğer yoluda o kişinin yakın zamanda geçirdiği olaylar,düşünceler,sıkıntılar dır.eğer böyle can sıkıcı durumlar vefat gibi durumlar olaylsr var ise psikolojisinin bozulduğunu buradan dahs rahat anlarız.

0

insan psikolojisinin kötü olduğunu onun davranışlarından duruşundan konuşma biçiminden veya sessiz kalışından bile anlayabiliriz . üzgün olur veya bir noktaya sabit bir şekilde bakar . yada bunu sözcüklerle ifade eder sizinle sertleşir . veya hiç etmez konuşmaz paylaşmaz . depresyonda gibi bir hal alır ve siz bunu dışardan gözlemleyebilir ve bu durumu anlayabilirsiniz .

0

insanın psikolojisini kötü olduğunu anlamamız için daha çok hal ve hareketlerini bakmalıyız genellikle karakteri bunu hemen ön plana çıkarır. mesela sürekli kendini kötülüyorsa ve sürekli kendinde kusur buluyorsa bu gibi insanlar da genellikle insan psikolojisinin kendinde kötü olduğunu anlamındadır. veya hayvanlara kadınlara şiddet uyguluyor süreklibu tür insanlardan psikolojisini pek yerinde olduğunu düşünmüyorum açıkçası insan zaten hemen kendini belli ediyor böyle insanlar biraz değişik davranabiliyorlar ve insanlara karşı kötü davranabiliyorlar bu insanlar genellikle psikolojisi bozukdur ve tedaviye ihtiyaçları vardır veya bir yardıma ihtiyaçları vardır bir psikiyatristden.

0

sürekli mutsuz ise sürekli çevresine karşı agresif halde ise sürekli ya uyuyor yada uykusuzluktan bahsediyor ise. sürekli kendinde bir kusur buluyor kendini beğenmiyor aynalar ile barışık değil ise asosyal ise depresyonda olduğu kesindir bu tarz bir kişinin.