0

tabikide evlenilmez dışarıdan bir insanla neden evlenesin ki başka çocuk mu kalmadı adam mı kalmadı hem sanaldan ilişki bile yürümez ne yaptığını bilmiyorsun o senin ne yaptığını bilmiyor buda kötü olur tabikide.

0

zamane evliliklerinin çoğu internetten artık eğer niyetler ciddiyse insanlar dürüstse neden olmasın evlilikte olabilir

0

nasıl ki evlilik amaçlı yada arkadaşlık amaçlı belli bir sosyal çevre içerisinde insanlar tanışabiliyorsa, internetten de tanışılabilinir, burada önemli olan nerden tanışıldığı değil, ne kadar dürüst olunduğudur.

0

internetten tanışıp evlenen bir sürü insan var. güvenmek gerçekten zor şahsen ben cesaret edemezdim. yani çok uzun süre tanımam gerekir. yoksa başıma bir iş mi getirecek diye korkardım.

0

internetten evlenilmez. güvenilmez. hatun bir foto koymuş dünya güzeli ama tanışmaya gidiyorsunuz bir bakıyorsunuz boş turşu bidonu gibi. yüz yüze insanlara güvenemiyoruz netten tanıştığımıza nasıl güvenelim. internetten ancak vakit geçirmelik flörtlük ilişki olur hevesin bitince bırakırsın

0

insandan insana far vardır kimisi bunu düşünmeye tenezzül etmez kimi ise belli zaman aralıklarında birbirlerini daha da çok tanımaya özen gösterirler, ben de ılımlı bakıyorum bu duruma neden olmasın ki diyerek ama çok iyi tanımakta yarar var.sürekli buluşma ayarlayıp daha çok vakit geçirmeye yönelik anlaşılıp anlaşamayacağımızı anlardım işin sonunda.

0

internette tanısmak hiç bulusmamak anlamına gelmiyor neden olmasın?

0

şimdi insanın alın yazısını nereden geleceği belli değil belki o internetten tanıdığın senin alın yazısındir. onun için neden olmasın yani internetten tanıdıysam, eli ayağı düzgün bir insansa evlenirim. demek ki; o da benim kaderimdir.. yani hiçbir şekilde aa bu internetten tanıdım bununla evlenmem ben gibi cümleler asla kurmam evlenirdim diyeyim kısacası fazla uzatmaya gerek yok.

0

önemli olan mereden tanıştığınız degilki o kişinin doğru kişi olup olmaması ile ilgilidir. tabii ki evlenirim.