0

şiddet uygulayan biri ile evlenmek şöyle dursun onunla arkadaşlık dahi etmem asla. o tipler saygısız tiplerdir. hiç işim olmaz onlarla.

0

bana şiddet uygulayan biriyle evlenmek istemem normal bir insan bunu istemez zaten öyle hayatımı olur cehennemden farkı yok allah hayırlı evlilik nasip etsin mutlu, huzurlu, birbirine karşı saygılı

0

bana karşı şiddet uygulayan biriyle tabi ki evlenmek istemezdim. çünkü bana bunu sadece o an yapmış değil daha sonra da yapacaktır diye düşünürüm ki sadece o an yapmış olsa bile şiddet asla kabul edilebilir bir şey değil. böyle biri ile evlenmek demek kendinizi hiçe saymanız demektir. kendinize değer vermiyorsunuz anlamına gelir. oy saki siz herşey den daha kıymetli ve daha değerlisiniz. başka birinin size uygulamış olduğu şiddet sizin canınızı acıtmadı size nasıl güzel gelebilir o kişi ile nasıl evlenebilirsiniz ki. şiddet gösterilen biri bu durum ilerledikçe kaza ile yada bilerek ve isteyerek sizin canınıza bile kast edebilir. canınızı nasıl emanet edeceksiniz. güvenmediğiniz biriyle nasıl yuva kurabilirsiniz.

0

şiddet uygulayan biri ile asla evlen memelisiniz. çünkü o kişi hayatında çıkan sorunlarla mücadeleye girecek kadar güçlü bir kişiliğe sahip değildir. çabuk sinirlenen insanlar genelde toplumun hor gördüğü, dışlanan insanlardır. ve bu insanlar her olayı kişisel algılayıp çaresizlikle çırpınırak sorun çözme eğiliminde bulunamayan ve şiddete başvuran insanlardır.

0

büyük konuşmak istemem ama asla öyşe bişey yapmam yani neden ben canıma mı susadım beni döven biriyle evleneyim ki sonuçta bunu bile bile gidip evleniyorsam demekki bende sıkıntı vardır. zaten insana merhamet göstermeyen aksine döven birinden de eş olmaz. niye böyle yapıyorsun desen o da diyecek sen beni bildiğin halde niye kabul ettin ki o zaman etmeseydin der. bu yüzden insanın kötü bir huyunu görünce ona göre ilerde bize de bunu yapabilir düşüncesiyle ondan uzaklaşmak gerekir. hem eşine şiddet uygulayan biri çocuklarına da şiddet uygular hayvanlara bile şiddet uygulayabilir bu yüzden böylelerinden uzak durmak lazım hatta hiç muhattap olmamak lazım. sonra bir sorun yaşarsanız gelip sizi öldürmeyeceği ne malum.

0

şiddet uygulayan bir vahşi hayvanla kim evlenir deli mi ki millet, kadın olsaydım düşünmem bile bunu hayatta.kimse canını sokakta bulmadı, herkesin canı tatlı sonuçta ve şiddet çok yanlış bir durum.

0

şiddet uygulayan biri ile asla evlenmezdim. ama gerçekten o insanın şiddet uygulayıp uygulayamayacağını bilemezsin. birçoğu evlendikten sonra gerçek yüzünü gösteriyor nasılsa benle evli ses etmez diye istediği şeyi yapmayınca veya başka bir şeye sinirlendiğinde gelip sinirini eşinden çıkarıyor. kimse şiddet uygulayan biriyle evlenmek istemez.

0

öyle bir hata yapmak için şizofren olmak dayağa meraklı olmak gerekir. bunuda insanların yapmayacağını dusunuyorum

0

yani şiddet uygulayan bir insanla evlenmem zaten bazı insanlar köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyor. yani kimsenin huyunu suyunu bilemezsin tanımaya çalışsan da gerçek yüzlerini biraz zor gösteriyorlar yani şahsen ben şiddet uygulayan insanlar evlenmezdim. hatta hiç kimse evlenmez şiddet uygulayan insanlar ama işte evlenen insanlar şiddet uygulanıyor kimse bilmiyor ki bu insan bana şiddet uygulayacak diye bilmediği için evleniyorlar yani bu bence olacak bir şey ama bile bile de kimse evlenmez diye düşünüyorum.

0

mazoşist değilim. ne diye evleneyim.
manyak da değilim elhamdülillah.
şiddetin her türlüsüne çok karşıyım. psikolojik şiddet de insanı çok yıpratıyor diğer türlüsü de.

0

tabikide evlenmem sıddet kesınlıkle ailemız tarafından ters görülmektedir.