0

bence 6 ay kadar uzmanlarda onu tavsiye ediyor sonra gıda takviyesine başlamak daha mantıklı olur eskiden bunlarmı vardı çoçuga ne bulursalar veriyolardı ne doğaldık o zamanlar şimdiyse çeşitli çeşitli şeyler cıktı.

0

bence anne sutü 2 yaşına kadar verilmeli.çunku anne sutu cok saglikli ve cok yararli.ama en onemlisi ilk 6 ay sadece anne sütü verilmeli.

0

keske daha fazla verilse ancak iki yasina kadar verildiyse cok iyi gunumuzde 1 yasina kadar verem sayisi bile azdir. ancak anne sutu cok cok onemli cocuk icin ve bağışıklık sistemi için

0

iki yaşına kadar emzirilme
idir çünkü bağışıklık sistemi o yastan itibaren anca gelismektedir öncelik bebeğin sağlıklı bir birey olana kadar elimizden gelenin en iyisi yapılmalıdır anneye karşı on yargılama yapmamak gerekir iyi bir tercih ile formül mama ile bebegi beslemekte doğru tercih olacaktır

1

bir bebek için ilk 6 ay çok önemlidir 6 ay sadece anne sütü bebeğe verilir eğer anne sütü 6 ay az ise bebek aç kalırsa doktora götürüp doktor tarafından ek olarak bir mama anne sütü ile beraber verilir 6 aydan sonra artık yavaş yavaş sıvı gıdaları bebeklere vermelidir özellikle sebze çorbaları meyve püresi anne sütü ile birlikte bir yıl boyunca bunlar verilmeli 1 yıllık bittiğinde yavaş yavaş katı gıdalara da geçmelidir ama yine de anne sütü ile beraber bir bebekte tam normal olarak 2 yıl annesi de çok önemli.

0

bir cocugun en az anne sutuyle beslenmesi ve gelismesi icin 6 ay anne sutuyle beslenmesi lazim ayrica tabiki bu anne sutu cocugunun 2 yasina kadar emmesinde sikinti yoktur benim buyuk liz deilde kucuk kiz annesini emdi baya buyuk ise 6 ayı zor tamamladı.

0

1.5 2 yasına kadar devam edilmesi önerilir ama bizim ülkede 1 in ardından hemen 2 geldiği için bu imkansız oluyor.

0

ilk 6 ay verilmesi yeterli olur sonrasında baska yıyecekler yıyebilir

0

ilk altı ay anne sütü vermek önemlidir .ilk altı ay hiçbir ek gıda vermeden anne sütü verilmelidir.

0

bence bunun herhangibir süresi olmamalıdır çünki anne sütü herşeyden önemlidir yüce allah'ım öyle bir yaratmışki dört dörtlük anne sütü herzaman iyidir 6 ay kadar ya da 9 aya kadar içirimlediri ama bir yıl kesinlikle içirilmelidir ve bu devam edebilir sonra gündelik yemekler peynir mama gibi besin takviyeleri yaoila bilir.

0

türk pediatristler anne sütünün 2 yaşına kadar devam ettirilmesini öneriyor.

0

anne sütü 6 aya kadar verilmeli ,6 aydan sonra ek gıdaya geçmeli, yani bebekler normalde 2 yaşına kadar anne sütü alması lazım. anne sütü kadar faydalı bir şey yoktur ve benim bebeğim şu an 14 aylık anne sütünden başka da bir şey yemiyor, onun için ne zamana kadar emerse o zamana kadar bebeğim anne sütü vereceğim o ne zaman bırakmak isterse ben de o zaman bıraktıracağım.