1

valla kardeşim ben elimden geldiğince bütün sorulara cevap yazmaya çalışıyorum. sadece zorlandığım sorular, araştırma yapsamda net cevap bulamadigim sorular. onun dışında araştırma yapıp, kendi bilgilerimi ve düşüncelerimi de ekleyerek soruları yanıtlamaya çalışıyorum.

0

bildiklerime olabildiğince uzu ncevapalr vermeye çalışıyorum ama bi süre sonra cevap vericek soru kalmıyor.bilmediğim o kadar çok soru var ama insanlar soru sormanın amacını anlamamış kimse bilmesin diye o kadar zor bi soru sormuş ki kimse o sorulara cevap yazmıyor buda haliyle beyin modunun devreye girmesine neden oluyor soru sorarken insanlar biraz düşünmeli şöyle olsa diyelim ben soru sorcam bu sorunun cevabını internete yada başka bi yere bakmadan cevaplayabılırlermı böyle soruları sorarak insanların bilgisine yönelik soru sorsak daha ıyı olur ama kimsenın ne bilidiğini bilmediğimiz için çok zor sorular çıkıyor ortaya biraz ülkemizle yada yakın çevre ile alakalı sorular olsa daha rahat olur cevaplaması.

0

bazı sorular baya zor tek tek arayıp cevap veremem sonuçta. birde yemek tarifi soran var ciddi ciddi acaba goole a yazmak yerine yanlışlıkla burayamı yazdı diye düşümüyor değilim

0

bende hani bazı sorular için zor tabiki cevap veremiyoruz hani ben dusunuyorum da kendileri de sadece soru olsun diye soranlarda var gercek den sacmaliyorlar bence ama duzgun sorular sorulursa daha çok cevap veren olur tabiki bazı soruların cevapsız kalmasi da bu yüzden tabiki.

0

ben varım soru sayısı çok fazla oluyor ama benim bildiğim veya cevap verebileceğim soru sayısı az oluyor

0

bu beyin modu denen sistem sistemin bir yerde tıkandığını gösteriyor böyle bir şey, engel getirilecektiyse önceden kural olarak bu sitede sadece soru cevaplanır kuralı olmalıydı diyorum.

0

evet gerçekten benim moduna geçtikten sonra ben de cevaplayacak bir soru bulamıyorum. bazı sorular çok saçma yani cevaplamak bile istemiyorum ben de seninle aynı düşüncedeyim.

0

aynen oyle bazi sorular cidden zor oluyor.keske surekli soru sorma ozelligi acik olsa.

0

beyin modülün de beyin fırtınası yapmak gerekir ya da bazı araştırmalar yapmak gerekir bu neden gelmekte böyle bir sistem neden var benimde bir fikrim yok insanları cevap vermeye zorlamaktalsr bence gereksiz bir şey belki ben soru sormak istiyorum bir şey merak ettim :)

0

evet bende siz gibi düşünüyorum. bazen soru olmuyor.