2

bu ne şimdi kendi sorup sonra da altında ilk kendisinin destan şeklinde cevap vermesi etik mi?

her yarışmada böyle insanların olması gerçekten hiç adil değil.

11 cevap
0

vay anasini sayin seyirciler helal olsun tebrik ediyorum

2

yorumumda bahsettiğim kişinin adı küçük70 idi.. sizin ismini vermeseniz de bahsettiğiniz ise tekel2000 :)

0

kuranlarda olduğunu ben de farkındayım mesela şu anda sırf bunu yapmamak için yüzde beşlik dilimden sorumun çıkmasını bekledim. yeri geliyor benim de kendi sorularıma cevap verdiğim oluyor ancak en azından birkaç gün geçmesini bekliyorum. ve sorularıma hiç cevap gelmediyse ya da yanlış cevaplar geldiyse boş kalmaması adına bunu yapıyorum. benim en azından yarışma varken vicdanıma sığan bu. yoksa tabii ki ben de bilirim uzmanlık alanım olan konularda sorup uzun uzun cevap vermeyi. ama bence bir yarışma yapılıyorsa en azından kendi sorularımıza cevap verilmesi o süre zarfında yasaklanmalı çünkü bu durumu fazlasıyla suistimal edenler mevcut ve gerçekten hoş bir durum değil.

1

evet dediğim gibi arkadaşlar yazmaya devam edin. sorumani yarışma gittikten sonra kontrol ediyor. siz çanınızı sıkmayın. o kişiler aynı zamanda kural tanımayan kişiler.

0

kardeşler sıkıntı yok. yazmaya devam edin. sorumani herşeyi görüyor. siz yazmaya devam edin.

1

herkes kendi yazdığı soruyu cevaplama gibi bir imkanı var kurallarda geçiyor.

1

:) şimdilerde bu kişi isim değiştirmiş. ben yarışmada yarışırken bir başkası vardı ismini unuttum aklıma gelirse yazarım, o her cevabı kendi yazardı. ona özelden sordum onun gibi çok kimseye de madem hemen cevabı vereceksiniz neden soru soruyorsunuz dedim.. işte kimse cevaplamamışta.. dedim bekleyin bir üzerinden bir 12 saat falan geçsin baktınız yok cevaplayan siz o zaman cevabını verin.. onun gibilere bunu yazdığımda çoğu bana hakaret vari yazdı.. şimdilerde aynı durumdasınız.. ben artık keyfi giriyorum siteye, çok umuramıyorum. moralim bozuluyor zira insanların haksız rekabetini gördükçe, üç kuruş kazanacağım diye ömrümü heba edemem buralara.. her gün az az girerim 25 yaparım paramı çekerim.. düşüncesindeyim neredeyse 10 günden fazladır.. ki dün hiç girmedim gece geç vakit girdim baktım yarışma varmış. bugün de 10 dakika olmamıştır buradayım. kul hakkı yiyen müslümanların dünyası bana cazip gelmiyor artık.
size iyi şanslar.

0

niye onu yapıyorlar,akıl işi değil bence ya kendilerini zeki sanıyorlar yada fazlasıyla komikler..

0

ben daha soru soramıyorum yeni üyeyim genelde sorulan soruları bilmiyorum fakat soruyu soran kişi cevabını da verince yeni bir bilgi öğrenmeye çalışıyorum bence güzel bir şey soru sorup cevap gelmemesinden iyidir

0

yani sorumani kurallarından bir tanesi de kendi sorduğu soruya cevap verebilir. yani ilkindi ben de karşı çıkmıştım ama oluyormuş maalesef kardeşim artık soru sorulmadigi için millete kendi sorusunu cevaplıyor.

1

bildigim kadariyla sorumani,kendi soruna cevap vermene birsey demiyor ama bu yarisma olayindan dolayi,uzun cevap verilebilecek sorular sorupta kendi uzun cevabi verince biraz carsi karisiyor.. bu bence adil degil,sahsen suan hic yarisma yapilmiyormus gibi kendi halimde ilerliyorum ben.