0

işe yarıyor kesinlikle ben daha önce çok denedim. bir müddet sonra uykuya dalıyorsunuz. koyun sayarak bir şey düşünmeden sadece ona odaklandığınız zaman yani konyun saymaya bir süre sonra beyniniz yoruluyor ve tekrarladıkça uyku bastırıyor ve bu saye de güzel bir uykuya dalıyorsunuz. koyun saymayı herkese tavsiye ederim.

0

daha önce denemedim bazen yarayabilir denemek lazım

1

uyumak için koyun saymak bende işe yaramıyor. uyumaya çalışıyorum, koyunları sayıyorum 1..2..3..4..5.. diye devam ederken sayılar ilerledikçe kafam karışıyor. bu sefer de koyunların sayısını karıştırdığım için stres oluyorum. yine uykusuzluk oluyor. tekrar koyun saymaya başlıyorum. hop baştan bir daha aynı şeyleri yaşıyorum. daha da kaçırıyor uykumu koyun sayma işi. kim buldu, nasıl buldu bu yöntemi bilmiyorum. demek ki birilerinde işe yaradı. fakat bende çalışmadı bu yöntem. maalesef sonuç başarısız oldu.

1

uyumak için koyun saymak işe yarıyor. ben denedim. ama aklıma herzaman farklık şeyler geliyor. daha çok günlük işlerim aklıma geliyor ve unutuyorum sayıyı. kaçtane koyun saymıştım diye. sonra tekrar saymaya başlıyorum. ama yine aklım dalıyor gidiyor. ama sonra tekrar koyunları saymaya başlıyorum. bir süre sonra uyumuş oluyorum. yani saymak bazen işe yarıyor. siz de deneyebilirsiniz.