0

uyumak için ilk önce psikolojiyi rahatlatmak gerektiğini düşünüyorum. bir çok insan bu yüzden uyku uyuyamıyor. günlük yaşamlarındaki streslerini en aza azaltmak için elinden geleni yapmaları gerekmektedirler. aksi takdirde uyku uyumayı bırak zindan gibi olur o yatak sağa sola dönmekten pskoloji bozulur. düzensiz bir yaşam şekli ortaya çıkar kısaca kafayı bile yiyebilirsiniz tertemiz bir şekilde..

0

süt ürünleri içmelisin temelinin en iyi örnek ayran ayran iç yatağa git ama bekle ayran içtikten sonra bu 10 20 dk felan sonra git gözünü kapa yat yada müzik dinleyerek yat

0

bir ev hanımı olaraktan şöyle söyleyeyim çocuk uyutulur çocuk uyuduktannsonra gündüzden kalma bulaşık varsa yıkanır evin her odasını tek tek gezer toplarsın işlerin bittiyse güzel bir duş alırsın sonra bacak bacak üstüne atıp kahveni ya da çayını yudumlarsınn daha sonra yatagına geçip güzel bir iç çekip mışıl mışıl uyursun taa ki bebeğin uyunana kadar

0

kafanıza takılan bir sorun ,bir düşünce olduğu zaman uyku çok zor gelir.ilk önce kafanıza takılan sorunlardan kurtulmanız gerekmektedir.eğer o anda kafanız rahat değilse en etkili yöntem kafanızı bir sağa bir sola hızlı hızlı yoruluncaya kadar çevirin,1 den ileri doğru sayı sayarak kafanızı o anki sorundan uzak tutmaya çalışın,bulutlar üzerinde olduğunuzu ve havada süzüldüğünüzü halay edin bir nevi de olsa uyumanıza yardım edecektir.

0

beni uyku tutmadığı zamanlarda müzik dinlemeyi tercih ederim sakın müzikler uykumu getirir

0

uyumadan önce süt veya ayran içilebilir .bunun nedeni ise süt ürünleri içerisinde laktik asit bulunmasıdır.laktik asit kasları gevşeterek vücutta rahatlamaya sebep olur.bu nedenle uyku durumu oluşur.