0

bence parasızlık insanları kötü yollara sürükler çünkü para olmayınca insanlar bir çaresizlik hissediyor sonuçta herşey parayla. haliyle insanlarda kolay yoldan para kazanmak için kötü yollara başvuruyor örneğin fuhuş ve hırsızlık olayları daha sık görülüyor.

0

parasızlık her b.ku yaptırır allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin

0

parasızlık çok zor bir durumdur parasız kaldığını zaman kişiler çoğu zaman çare bulmaya çalışmaktadır. tabii ki de bu çare ise hırsızlık yapmaya çalışılacak ve sürekli kötülük ile kötü bir yerden haram para bulmaya çalışacak ve çok kişilere kötülük yapacak ve her şey kötü olacaktır. kişi parasız kaldığı zaman ölünü bile göremez olmaktadır ve bunun yüzünden ise çoğu yerlere başvurup borç isteyecek ve iyice borca saplanıp kalacaktır. bu borçları ödeyemeyip ardından hırsızla başvurup kötülükler yapmaya başlayacaktır ve kişi parasız kaldın da bu gibi aktiviteler yapacaktır.

0

parasızlık insanı minimum düzeyde harcama yapma eğilimine yada çalışmaya sevk eder senin paran yoksa düşüncelerini de asgari düzeye indirmen gerek iki yüz tl lik beğendiğin bir montun yerine beğenmesen bile düşüncelerin aksine iddaa etse bile zorunlu olarak gidip elli tl lik montu almak zorunda kalırsın anneniz babanız çalışmıyor ve sadece sizin çalışmanız gerekiyor ise onlara bakmak için iş aramaya daha çok çalışmaya sevk eder ekonomik anlamda eksi yönleri fazladır insanlara umut vadeden bahislere kumarlara da sevk eder aksine bu olaylara girdikleri zaman insanlar daha fazla parasını kaybeder ama parasızlığın sizi kötü yollara düşürmemesi gene sizin elinizin altındadır iradenize sahip olarak nefsinizi baskılayarak bu duruma engel olabilirsiniz beş vereyim on alayım derken kaş yaparken göz çıkarırsınız mazallah dikkatli olun helal kazanın çok çalışın doğru yolu bulursunuz

0

sanırım birçok şeye. parası olmayan insan yalan söyler hırsızlık yapar torba tutar gasp yapar para veren kötü insanların emrine girebilir terörist bile olabilir.

1

parasızlık insanı yeni gelir kaynakları aramaya iter. kimisi bunun için regal yollara başvururken, kimisi de illegal yollara başvurur.
burada soru sorup cevap vererek para kazanan çoğu kişinin tercihi regal yollar olurken, kimisi gerek yanlış yönlendirmeler, gerekse çaresizlikten ve acelecilikten illegal yollara başvurur. dilerim herkesin karşısına iyi insanlar çıkar ve doğru yollara itilirler bu yolda. bazı hataların dönüşü olmayabiliyor çünkü. herkes helal kazanç peşinde olur ve kimsenin hakkını gasp etmeye çalışmaz inşallah.

1

parasızlık insanı genel olarak evden dışarıya çıkmamaya ve kendi ihtiyaçlarını karşılayacak şeyler yapamamaya itiyor. parasız zamanlarımızda içimizden hiçbir şey yapmak gelmiyor. ancak para kazanmak için daha çok çaba göstermeye başlıyoruz. bazı insanlar bunu doğru yollardan yaparken bazıları ise çok yanlış yollara yapabiliyorlar para kazanmak uğruna. parasızlık insanı hatalar içine sokabiliyor. hırsızlık yapan yada farklı yollardan para kazanmaya çalışan birçok insan mevcut. çalışarak ve emek harcayarak para kazanmak varken bu tür insanlar kolay yoldan para kazanma derdine düşmüşlerdir. doğru yoldan sapmaları durumunda da başlarına çok kötü işler açabiliyorlar. aslında para kazanmanın bir çok yolu varken bunu yapmak yerine kötü yollardan gitmeyi tercih ettikleri için sonu ne yazık ki kötü sonuçlanabiliyor. ben parasız kaldım zaman daha çok çalışma arzusu içerisinde oluyorum. harcamalarımı da minimuma indirerek elimdeki parayla en uzun sürede geçinmeye çalışıyorum.