0

paran yoksa hiç bir şey yapamazsın. önceden bakkallar veresiye verirdi şimdi onu da yapmıyorlar. paran olması için çalışmak zorundasın çalışmazsan kötü yola bile düşer hırsızlık bile yaparsın. o yüzden dikkatli olmak gerekir. parayı sıkı tutmalı boşuna harcayıp parasız kalınmamalıdır

0

öncelikle selamünaleyküm bence parasızlık çok kötü bir şeydir para olmadan hiçbir şey olmuyor ne yapmalıyım şu an arkadaşlarımı parasız hayat yürümez yediğimiz içtiğimiz paradır şam bu dünyada hiçbir şey parasız değildirallah'ın suyu bile para yani artık ondan sonra şimdi kışın doğalgaz akıyoruz ve sobaya kömür kırıcı bunlar para yaz kış elektrik ekiyoruz ondan para su içiyoruz duş alıyoruz bunlar para markete gidiyoruz yemek içecek alıyoruz ali geçimimizi sağlıyoruz bunlara arabayla gezmeye gidiyoruz araba para arabanın iç giyim otogaz benzin para yani bunların hiçbiri olmadan olmaz benzinsiz rahatsız araba yürümez ise parasız da insanı hayattan etmez diye düşünüyorum iyi günler.

0

parasızlık çok kötü şu an olduğu gibi param yok diye bir şeyler kazanmak için uğraşıyorum. çünkü zor günler geçiriyoruz. yine de çok şükür. parasızlık ayrıca insanın bazı şeylerden yoksun kalmasına sebep oluyor.

1

elbette kötüdür. bir şeyden yoksun olma duygusu hoş bir duygu değildir. para da maddi anlamda bir çok şeye ulaşmak için kullanılan bir araçtır. para yoksa bir çok şeyden yoksun kalabiliriz.

enflasyonun yükselmesiyle şu iki ayda bile alım gücümüz düştü. allah yardımcısı olsun bu milletin. kimseyi çaresiz bırakmasın. parasızlık da bir nevi çaresizlik.

0

herhalde tatmadın o duyguyu.parasızlık kadar kötü bir duygu yok, insanın kendine olan özgüvenini alıyor.

0

parasızlık her açıdan kötüdür.çünkü başkalarına muhtaç olursun,ya hirsizlik yada dilencilik yapar insan parasızlık insanları kötü işler yapmaya da zorlar insanların kendilerini geçindirmek için paraya ihtiyacı vardır.