0

hemen yatırım yapar parayı işletmeye bakardım. sonuçta elime para geçmiş benim bunu degerlendirmem lazım. altın alırdım yada bankaya döviz olarak yatırırım. eger ev alacak kadar param olursa ev ,araba ve arsa alırdım.

0

elime geçen paranın miktarına göre değişir şimdi... bin tl iki bin tl civarıysa 10-15 bin tl ye kadar olan meblağlarda filan altın olarak değerlendiririm. 15 bin tl üstünü artık bankaya filan koyardım. dursun bankada deyip. o kadar para veya altın evde tutulmaz malum. hırsızlık olayları baya bir arttı. artık her yeri karıştırıyor hırsızlar. o yüzden belli bir meblağın üstünü evde tutmak istemem.

0

annemgile yollarım :d ailem için yaşıyorum onlar için kazanıyorum. onlar ne yapmak isterlerse uyarım

0

yüksek mevlada bir tutar geçmedi elime. ufak tefek altın olarak değerlendiriyorum para artırabilirsem ya da toplu miktarda elime geçerse.

1

elime yüklü bir para gecerse ev alırım, öyle az miktarda para geçtiğinde bebeğime bez ya da ihtiyaçlarını ya da dışarıdan yemek yiyorum.. ama keşke elime böyle yüklü bir para geçtse de ev alsam benim için gerçekten çok iyi olacak nasip kısmet diyelim.

1

değerlendirecek çok alan var.. ama elime geçen paranın miktarına göre değişir. 500-600 lira bin-iki bin tl civarı geçecek olursa altına çeviriyorum hemen... 10 bin 20 bin olsa bile.. ama daha fazla geçerse 40 bin civarı ve yukarısı olursa artık araç, ev, dükkan gibi bir değerlendirme yoluna gidebilirim.

0

elime yüklü para geçerse gerçekten çok güzel hayallerim var.ancak normal tutarlarda para geçerse genellikle yemeğe yatırırım.yemek yapmasını gerçekten çok severim özellikle yöresel yemekler olabilir.

0

ya ev alrak değerlendiririm yada vadeli hesapta değerlendiririm dolar euro veya altın olarak asla değerlendirmem