0

instagram uygulaması kesinlikle bir kazanç kapısıdır çünkü reklam ajanslarının ulaşabilecekleri kitle çok yüksek düzeydedir ve bu yüzden instagram’ı aktif olarak kullanmaktadırlar bu kadar aktif olarak kullanılması durumunda insanlar da şu an şu an kazançlı 100 ya d ve bu yüzden instagram’ı aktif olarak kullanmaktadırlar bu kadar aktif olarak kullanılması durumunda ise insanlar da kazanç sağlamak adına daha fazla instagramda takılıyorlar

0

instagram uygulaması bir kazanç uygulamasıdır genellikle bu uygulama birçok kişinin kullandığı bir uygulamadır ve insanlar buradan bir çok paralar kazanabilir daha çok aklıma gelen mesela üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler bunlar bir blog açıp nasıl çalıştığını yazarak ve neler yaptın yazarak bu blogda para kazana biliyorlar farklı kitap sitelerinden bu tür insanlara takipçi sayısı arttıkça çekiliş yapılıyor kitap çekilişleri yaptırılıyor o yüzden onlar da para kazanıyor hem ders çalışıyorlar hem de aile bütçesine katkıda bulunuyorlar. farklı bir yöntem ise fotoğraf sanatçısı gibi bir şeydir mesela her gün çektiğimiz fotoğrafları eğer seviyorsanız fotoğraf çekmeyi seviyorsanız yani fotoğrafları nasıl instagram hesabına renk kalitesi değişik instagram etiketleri etiketleyerek para kazanılabilir farklı şirketlerden sizlere teklif gelebilir ve para kazanabilirsiniz başka da aklıma fazla bir şey gelmiyor açıkçası sadece instagram hesabından ilk aklıma gelen ınstagram'daki ösym sınavlarına hazırlanan insanların çekiliş ile para kazanmalıdır.

0

evet bence instagram kazanç kapısı birçok kıyafet ,takı ,aklına gelecek her şey instagram hesaplarında satış yapılıyor ve bazı insanlar ınstagram'dan para da kazanabiliyor.. yani bence bana göre kazanç var instagram'da şahsen ben instagram kullanmıyorum ama biliyorum çünkü ben de bazen ınstagram'dan alışveriş yapıyorum, güzel yani orası beğeniyorum. babamın instagramından giriyorum öyle söyleyeyim bence kazanç kapısı.

0

evet bence kazanç kapısıdır çünkü instagram’dan yapılan satışlar bu aralar vergiye tabi tutulmuştur. bazı hesaplar ürün dışı şeyler gönderebiliyor. bunlara karşı dikkat etmeliyiz. ama şu zamana bakarsak cidden bir para kapısı haline gelmiştir. instagram’a baktığımızda bir çok satış sayfayı görmekteyiz.bu sayfalar genellikle butik üzerine oluyor. aslında instagram’da hala açılmamış birçok kategori olduğunu düşüyorum.örneğin instagram’da satış yapabilmek için önce vergi dairesine gidip gerekli işlemleri yapıyorsunuz ve ardından bir muhasebeci ile anlaşıp faturalarınızı çıkarttırıyorsunuz.

0

kazanç kapısı olarak gören de var, evet. ve evet ne satacağını ve doğru bir strateji ile çok güzel kazançlarda elde edilebiliyor.