0

bana 5 veya 6 saatlik uyku yetiyor. böyle daha güzel bence. çok uyumanın bir faydası yok ki günü öldürüyorsun resmen. az uyku, çok vakit en doğrusu bana göre. bir de herkesin bünyesi farklı.

0

günlük 7-8 saat uyumamiz yeterlidir ama bazen çok yorgun oluyoruz ve kendimizi uykuya veriyoruz bence dinlenene kadar uyumak en iyisi. ben dinlenmiş olarak uyanmayi tercih ederim.

0

normalde yedi 8 saatlik uyku uyumamız bence normal fazlası bence zararlı. eğer erken yaşlanmak istemiyorsanız 7-8 saatlik uykuyla durabilir insan veya 9 saat olabilir fark etmez. dinç kalmamız için ne kadar erken uyanırsak o kadar iyidir. ben şahsen dinç kalamıyorum böyle benim oğlum 15 aydır beni sadece 3 saatlik uykuyla bırakıyor. 3 saatlik uykuda bana yetersiz hani zaten böyle devamlı uykusuz kaldığım içinde hasta olan birisiyim rabbim yar ve yardımcın olsun ne diyeyim. benim gibi annelerinde allah yardımcısı olsun diyorum. bu devirde çocuk büyütmek çok zor hele bir de uykusuzsan daha daha zor.

0

uzmanlar günlük 8 saat uykuyu öneriyo .eski alimler ise bir insana 5 saat uykunun yeterli geleceğini söylemişlerdir. yani az uyumayı,az konusmayi, az yemeyi tavsiye etmişlerdir. bende eski âlimlerin fikirlerine çok önem veren biri olduğum için ortalama 5 veya 6 saat uyku idealdir.