0

ben oyunj yeni oynamaya basladim soru sormak istedim beyim bedava modu ciktu soru soramadim belli bir saatlerde soru soramiyorsn beyin bedava moda cikinca.

-1

beyin bedava modu cevapsız soru kalmaması için soru sorulmayan saatlerdir. yani beyin bedava modu aktif olduğu zaman soru soramıyoruz, sadece var olan sorulara cevap yazabiliyoruz. bence mantıklı bir şey sonuçta sürekli soru sorup soruların değersizleşmesini önlüyor. ben daha bir tane soru sorabildim kaç kişi cevap yazdı bilmiyorum ama kaliteli sorular sorduğum için boşa gitmesini istemem. herkes okuyabilirsin cevapları herkes bir şeyler öğrenebilirsin diye sorularımın altta kalmasını istemem. beyin bedava modu bu açıdan çok mantıklı bence hem öğreniyoruz hem de sorularımız boşa gitmiyor. yani sorun mani ekibi diyor ki beyninizi kullanın, olan sorulara cevap verin kendi sorularınızı da başka zaman için harcayın ya da kullanın:)

0

beyin bedava modu aktif sadece scevap veriyor soru soramıyor eğer aktif olmassa soru sorma seçeneğide olcak fakat kapalı olduğundan dolayı sadece cevap veren :) cevapsız soru bırakmayan beyni parçalıyan cevap odaklı çalışan :)

0

tam olarak bende bilmiyorum ama beyin bedava modu açıkken soru sorulmuyormus ve ben cevapsız sorulara cevap verilmesi için yapıldığını düşünüyorum kimse soru soramiyorsa mecbur cevap vermek zorundadır yani ve boylecede cevapsız soru kalmaz.

0

tam olarak modu bende anlamadım ama mod aktif olduğunda soru sorulmuyor

0

siteye geldiğimden beri beyin bedava modu aktif bende. sanırım sorular bitsin cevapsız kalmasın diye yapılan bir uygulama.

0

sorulan sorulara cevap verilmesi ve cevapsız soruların kalmaması için site yöneticilerinin geliştirdiği güzel bir çözümdür

0

bu mod yani beyın bedava dedigimiz mod sureci icerisinse soru sorma secenegımız elimizden aliniyor ve gecmısteki soruları anca yanıtlayabılıyoruz.

0

beyin bedava modu cevapsız soruları cevaplandırmak için yapılan bir sistemdir

0

beyin bedava modu yazarların soru soramayıp sadece önceden sorulmuş soruları cevaplayabildikleri moddur bu sayede cevapsız hiçbir sorunun kalmaması hedeflenmektedir

0

beyin bedava modu yazarların soru soramayıp sadece önceden sorulmuş soruları cevaplayabildikleri moddur bu sayede cevapsız hiçbir sorunun kalmaması hedeflenmektedir

0

beyin bedava modu sorulan sorular cevapsız kalmasın amacıyla sorumani yöneticilerinin uyguladığı bir yöntemdir gayet iyi bir uygulama olduğunu düşünüyorum sorulan sorular görmezden gelinmiyor ve rastgele karşımıza çıkan sorular sayesinde bilgimizi test etmiş oluyoruz

0

soru sorulmasını engelleyen, kapatan ve kullanıcıları cevap vermeyi sağlamak, çoğaltmak için oluşturulan, belki cevapsız sorulara da bir ihtimal cevap alabilme ihtimali doğuran bir uygulama şekli.

0

beyin bedava modu kullanicilar hep soru sormasın sorulan sorulara cevap versin diye sorumani uygulamasinin yeni getirdiği bir uygulamadir bence cok guzel bir fikir kullanıcılar sorulan sorulara böylelikle mecbur kalip cevap veriyolar hem para kazaniyorlar hemde bilgi ufuklarini gelistiriyorlar tesekkürler böyle bir şey baslattığınız için.

1

beyin bedava modu sorumani sitesinin cevapsız soru kalmaması adına başlattığı bir uygulamadır. belli bir zamanı var mı açıkcası onu bilmiyorum ancak zaman zaman beyin bedava modu aktif oluyor. bu mod aktif olduğunda ise yeni soru soramıyorsunuz yalnızca sorulmuş ve cevap verilmeyen tane soruyu cevaplayabiliyorsunuz.

0

soru sorma modunun yetkililerin istediği süre boyunca sadece sorulara cevap verme etkinliğidir püf nokta soruların cevapsız kalmaması en az birer ikişer cevap verilmesidir

0

sorumanide sorular günlük belirlenen bir sayıya ulaştığı zaman soru sorulmasına izin verilmeyen sistem cevapsız soru kalmaması için ve gereksiz soruları engellemek için yapılmış gibi duruyor

0

bu konuda hiçbir fikrim yok yorumları okuyacağım

0

site içerisindeki algoritmaların algıladığı cevapsız soruları ön plana çıkarıp cevap almasını sağlamak amacıyla geliştirilmiş bir mod.

0

salak insanlara kullanilan bir cumledir beyin bedava kullan derler