1

kesinlikle çok iyi bir sistem beyin bedava modu. o kadar saçma ve birbirinin benzeri sorularla doluyor ki site cevap vermek bile içimden gelmiyor çoğu zaman. üç kelimelik basit sorular sorarak işin kolayına kaçan büyük bir kesim var. en azından onları bir nebze olsun durduran bir sistem. ama beyin bedava modu kapandığı anda yine saçma basit sorulara saldırıyorlar. keşke bunun önüne geçilebilecek başka bir sistem olsa mesela seviyeye göre günlük soru sorma limiti gelse daha da iyi olur gibi geliyor.

0

bence çok güzel bir sistem herkes kendini soru sormak için bu siteye girmiş gibi hissediyor ancak sorumani artık sorulan sorulara bir dur diyip hepsine cevap arıyor tamam beyin bedava modu dediğin gibi herkese açılmamalı günlük bir kullanıcı 50 soru sorduğunda ona açılmalıdır ben pek soru sormadığım için beyin bedava modu beni pek ilgilendirmiyor açıkcası.

0

güzel bir sistem de herkes için aynı açılmaması lazım bana kalırsa.misal her kullanıcı yüz soru sorduğunda elli cevap verinceye kadar soru soramasa daha güzle en azından.çünkü herkes siteye her zaman giremiyor.bazen bir giriyor beyin bedava geri çıkıyor siteden.

0

aslinda guzel. hele gecr acilmasi cok daha guzel... gecr boyunca uyumayip siteyi soruya boğarlar valla sirf limit yok, iki soru arasinda bir saniye, dakika ara yok cunku... ve soeularinda cevapsız kalmamasi icin yapilan guzel bir uygulama diye dusunuyorum