0

sorulan sorulara cevap vermek ve fazla bi kazançla. modların sorduğu soruları cevaplayabiliyoruz diğer yazarlar soru soramıyor yasak yani

0

beyin bedava mosu dediğimiz olay; daha çok yazarın daha çok soruya cevap yazarak cevaplanmamış ya da az cevaplanmış soruların cevaplanmasına yarayan bir etkinlik diyelim. hem bu sayede soracağımız sorular aklımıza gelirse bir kenara, not defterine ya da telefonumuzun not kısmına yazabilme imkanı sağlıyor benim için. diğer arkadaşlar nasıl değerlendiriyor bu modu bilemeyeceğim tabi ama. bu mod açıkken en azından bir süreliğine de olsa yeni soru gelmeyip cevaplamadığım bir sürü soru bulabiliyorum ben. en azından cevapsız bırakmamaya çalışıyorum soruları. hele gece boyu açık olması tamamen güzel bir şey. yazarların ardı ardına soru sormasını bir nebze engelliyor. :) ve gayet de başarılı bir uygulama bence. hatta süper.

0

beyin bedava modu soru sorulmayan moddur sadece soru cevaplayabiliriz. bence gayet guzel bir mod .

0

beynimizin dinlendiği zaman dermişim.
herkesin soru sormaktan yildigi zaman dinlenmek için soru cevapliyoruz boylece soru kalmıyor sitede.

0

sorumani'nin cevapsız soruların da cevap verilmesini teşvik etmek amacıyla uygulamaya sunduğu, gece saatlerinde aktif hale getirilen ve soru sormanın kapatılıp üyelerin sadece cevap vermeye yönlendirilmesini sağlamak için oluşturulmuş bir uygulamadır. gayet başarılı ve yerinde bir uygulama olduğu düşüncesindeyim ki böylece üyelerin soru sorma ve cevap verme oranı da dengeli bir şekilde ilerleyebilecektir.

0

bedava beyin modu sorumani.com da yazarın sorduğu soruları bazen göremiyoruz ve birde o zaman zaman hızlı hızlı sorular sorulduğunda bir çok yazarın soruları cevapsız kalıyor ve cevapsız sorular çoğalmaya başlayınca, millet eski soruları cevaplamayıp hep yeni sorulan sorulara yöneliyor, bunun önüne geçip daha fazla cevapsız sorular olmaması için yönetimin getirdiği bir etkinlik. bu öod açılınca çokca bir yazarın ana sayfasına cevapsız olan sorular gelmektedir. yazarlarda normalde görmedikleri soruları bu mod sayesinde, cevapsız olan soruları cevaplayarak daha fazla kazanç elde ediyorlar.

0

beyin bedava modu;sitede ki cevapsiz kalmis sorularin cevaplanmasi ve bize ek kazanc saglamak icin yapilmis bir uygulama.
her sonunun cevap bulmasi acisindan da guzel bir adim :)
beyin bedava modunu seviyoruz :s

0

beyin bedava modu artık yeter soru sorduğun biraz da cevap yaz demektir. yazarların bir bu süre zarfında soru soramayacağı sadece cevap yazacağı bir moddur. anladığım kadarıyla site yöneticileri sorularda ziyade cevaplara yönelimdesiniz istiyor. yapılan yer yenilik her ödül cevap yazmak için teşvik niteliğindedir. bu yazarlar için ve site yönetimi için iy m kötümü o tartışılır tabi çünkü her iki taraftan da ele almak lazım. site yöneticileri gereksiz sorudan kaçınıp var olan sorular ile yonğunlaşılsın istiyor haklı olarak yazarlarda para atanmak için alakalı alakasız kaliteli kalitesiz bakmadan soruyor çünkü adamın niyeti para kazanmak haklı olarak. beyin bedava modu da site bunun farkında olduğundan oluşturulan be mod.

1

bu beyin bedava modunuda adınıda çok sevdim.site bizler ve sitenin geleceği için elinden geleni yapıyor.herkesin bol kazancı olması için sitenin bu yaptıkları çok güzel oluyor.inşallah gelecek zamanlarda dahada çok kazanacağız.bu yaptığınız beyin modunda cevaplanmayan soruları cevaplamak amaçlı uyguluyorsunuz.böylelikle sitede cevapsız soru kalmıyor.ve buda sitenin uzun ömürlü olmasına yardımcı oluyor.inşallah site ileriki zamanlarda dahada çok gelişicektir ve herkes açısından çok güzel olucaktır.başka site yönetimi olmak üzere tüm ekibinize çok teşekkür ederim ve teşekkür ederiz.çünkü bizlere böyle güzel bir site oluşturduğunuz için sizlere minnettarız.inşallah ileriki günlerde reklamlarınızda gelmeye başlar.çünkü sizlerinde kazanç alması lazım.inşallah her şey çok güzel olucaktır.

0

herkesin akli ve fikri düşüncesi farklıdır. beyin bedava kullan cevap ver demektir

0

beyin bedava modu benim için herkesin farklı bi görüş ve bakış açısı olduğunu düşüyorum ve böyle olması da gerçekten olması gerekn bişeydir benim bakış açım farklı karşımdaki insanla aynı olmaması lazım ki bir birimizle bazı konular da çekişme yaşamak lazım aslın da normal bi şekilde olmasından daha iyi olduğunu düşüyorum.

1

beyin bedava modu benim görüşüme göre insanların farklı yönlerini yani hayata başka türlü nasıl baktıklarını göstermek amaçlıdır.ve bence bu çok güzel bir şeydir.o kadar saçma sorulara o kadar saçma ama güzel cevaplar çıkıyor ki insan bazen saçmaladığını ama mantıklı saçmaladığını düşünüyor.

0

beyin bedava modu cevapsız soru kalmaması için yapılan bir uygulama çok faydalı bir uygulama olduğunu düşünüyorum beyin bedava modu etkin ken soru sorulmuyor bu da site için olumlu anlamda bir hareket

0

cevapsiz soru kalmasin hareketidir ve iyi bir uygulama

0

beyin bedava modu soru sormayı kapatıyor daha fazla zihnimizi geliştirmemiz için soruları cevaplamanız istiyor bence yararlı bir not çünkü sürekli soru yazmamızı bir anlamı yok zaten soru yazmak da herhalde gördüğüm kadarıyla para getirmiyor cevaplamak daha iyi benim açımdan

1

beyin bedava modu belli bir süre arasında site sahibinin site kullanıcılarına soru sorma kısıtlaması getirmesidir , yani o süre içinde soru sormak yok ve cevapsız soruların cevapsız kalmaması için uygulanan bir sistemdir beyin bedava modu , ben beğendim bu modu şahsen , çünkü bir çok sorduğumuz sorulara cevapsız kalıyorlar , tarihi bilgili sorular cevapsız kalıyorlar , bilgi gerektiren sorular cevapsız kalıyorlar, bu beyin bedava modu aktif olduğunda ise biz yani site sakinleri bu sorunlara girip cevaplamak durumunda kalıyoruz , en güzeli ise bilgi sorularında bizim araştırıp gelip cevaplamamız en büyük nimettir , orada cevap yazarken aslında aklımıza bir bilgi girdirmiş oluyoruz , ben bu beyin bedava modunu destekliyorum güzel bir çalışma olmuş

0

beyin bedava modu çok portatif bir moddur bedavadır.

0

aklını kullanman için para ödemiyorsun yani fikir yürütüp daha da zekice davranabilirsin anlamını taşıdığını düşünüyorum

0

beyin bedava modu ;gün içerisinde kullandığınız soru limitine ulaşmış olmanızdır .cevapsız soru kalmasın diye soru sormak kısıtlıdır ve cevaplara daha çok yoğunluk göstermek zorundayız.

0

sorumani yazarlarının soru sormasını yasaklayan sadece cevap vermek serbest olan bir moddur. çok güzel bir mod olmas gereksiz soruların önüne geçmis oluruz.