0

sadece cevaplama yapılabilen zamandır. bence iyi düşünülmüş bir uygulanmadır

0

beyinbedava modu kullanıcıların soru sormaktan çok cevaplamasına teşvik eden bir şeydir. iyi ki gelmiştir çünkü herkes soru soruyo ama cevaplama yüzdesi çok düşük . keşke soru cevaplayan kişilerden de 0.02 pay alsak çok güzel olmaz mıydı?

1

beyin bedava modu ne demek bilmiyordum ama sonradan öğrendim. beyin bedava modu şöyle işliyor, bu moddayken kullanıcıların soru sorma özellikleri kapatılır, ve cevap verme özelliklerine yüklenmeleri istenir.

0

mümkün oldukca daha çok soruya cevap vermemiz için soru sormanın kısıtlandığı sorumani dönemi.

0

cevapsız soru kalmaması amacı ile günün belli saatlerinde sitede soru sorma özelliğinin bir süreliğine kapatılmasına beyin bedava modu denir.

0

sorulan soruları cevaplama olanağı sunan soru soranla cevaplayanı birbirine kavuşturan bir moddur.soayal bir düzendir ve güzel bir ismi vardır.

0

cevapsız soruların arttığı bu nedenle cevapsız soru kalmaması için bir süreliğine kullanıcıların soru sormasının engellendiği sisteme denir

0

ne kadar çalışırsan o kadar başrılı olursun,derken yani beynini sadece sen geliştirebilirsin...

1

belirli saatlerde soru sormanın engellendiği cevap vermenin aktif olduğu, cevapsız soru kalmaması için düşünülen uygulama.

0

beyin bedava modu günün belli saatlerinde kapatılıyor bu süreç içinde sadece cevap hakkımız kalıyor. ve beyin bedava modu olduğu için biz her attığımız cevaptan 2 katını alıyoruz.

0

iyi düşünülmüş. soruların cevapsız kalmamasını sağlıyarak ortamı gereksiz kalabalıktan kurtarıyor.

0

beyin bedava modu soru soran kişilerin sorularının cevapsız kalmaması için üretilmiş bir düşüncedir. bu mod aktifken soru soramaz ve sadece cevap verebilirsiniz fakat verilen cevaplar daha çok kazandırmaktadır.

1

evet bı iki saat önce soru sormak istedim beyin modundadr dedi cevapsız soru kalamasin diye soruları cevaplıyor diye söylenmiştir bence güzel olmuş cevapsız sorular kalmaması lazım

0

beyin bedava modu, düşünmeden konuşmak, akılsızca cevaplar vermek. mantıksız konuşmak, verdiği cevapları kendisi bile anlamamak demek. hatta ve hatta konuşmak olsun diye konuşmak demektir.

0

sadece cevap verme özelliğinin açık olmasıdır. gayet de faydalıdır bu sayede yeni sorular gelmeden mevcut soruların çözülmesi daha kolay oluyor.

0

sadece sorulara cevap verilen soru sorulamayan moddur

0

beyin bedava modu, buradaki yazarların tümünün belirli saatler arasında soru soramayip, cevaplanmış ya da cevapsız soruların hepsinin cevaplanması için oluşturulmuş bir sistemdir. amaç; sitedeki soruların cevapsız ya da az cevap verilerek kalmaması içindir. bu sistem olmasa yazarlar bir süre sonra sorularıma cevap verilmiyor ya da az cevap veriliyor diye soru sormaya karşı soğuyor.

0

cevapsız soru kalmaması adına yapılmış olan bu uygulama belirli saatler arasında soru sorma özelliğinin kapatılmasıyla mevcut sorulara cevap vermemizi sağlayan bir uygulamadır.

0

beyin bedava modu kullanmak ucretli diğil ara sırada olsa kullan demektir

0

soru sorma özelliği kaldırılmış soru soramıyorum bende .