0

neden güzel olmasın ki , daha çok bağlanabiliriz daha çok üstünde durabiliriz.

0

şuan gelirse cok guzel olur bence. en azindsn hem yeni gelen arkadaslarimizi daha iyi baglar buraya. ya da yeni bir yarisma yapilsa filan cok guzel olur. hem bu kadsr cok soru sorulmaz sitede. sorularin cevaplanmasi acisindan da guzel olur. bir ara belli bir sure icerisinde yaptigin kazanc ne ise iki kati ödül olsrak verilmisti. oyle birsey de yapilabilir aslinda.

0

ne güzel olur böylece biz de daha çok varlığımızı belli ederiz sitede hem biz kazanırız hem de sevgili sorumani ekibi :)

0

bence de çok güzel olur yahu baya zaman oldu sanırım iki kat kazanç olmayalım gerçi 1 marta kadar diye 3.4 günlük 8lmuştu bir ara sanırım ama yeniden olsa ne kadar iyi olurdu böyle devam etmek zor oluyor 2x kazanç yardımcı oluyor hiç değilse bence de olabilirdi.

0

bence de cok guzel olur. hazir yilbasi yarismasinin uzerinden iki hafta gecmisken, sitrnin aktifligini dusurmemek adina yapmalari gerekir. ve farkinda misin? yilbasi yarismasindan once de boyle bir sessizlik vardi, tek tuk kisiler yazardi. yarisma olunca herkes yazmaya basladi. yani simdi de cogu kisi girmemeye basladi. bence sitede bir etkinlik yapilmali tsraftariyim. en azindan sitenin aktifligi acisindan.

0

bence de çok güzel olur çünkü ben yarışmaya başladığımdan beri daha hiç iki kat kazanç yarışmasına denk gelmedim o yüzden de merak ediyorum bencede gelsin artık .