2

düşünmüyorum sormuyorum da ama az evvel sizin bir sorunuza da yazdığım üzere, size de sordum yani. ve sonra düşündüm bunu soruya döktüm. misal siz neden bir konuda defalarca aynı cevabı gerektiren soruları soruyorsunuz? misal attım (bu örnek benden) ankara size neyi hatırlatır? cevap ne dersiniz? türkiye'de bir şehir, başkentimiz. geçiyorsunuz misal attım yine başkentimiz neresidir? ankara cevap. attım soruyorsunuz ankara türkiye'nin nesidir? cevap başkentidir. anlatamadıysam pusula ile alakalı sorularınıza bakabilirsiniz. :)

0

aslında soru sormayı pek sevmiyorum ben. bu yüzden cevaplayabileceğim soruları arıyorum genelde. çünkü bazı sorulara bakıyorum gerçekten sorulmak için sorulmuş sorular gibi. ne cevap vereyim şimdi ben bu soruya diyorum kendi kendime. aklıma soru gelirse tabii ki soruyorum ama illa bir şey sormalıyım acaba ne sorsam ne sorsam diye düşünüp durmuyorum.

1

eskisi kadar soru odaklı değilim. ama ne cevaplasam diye geziniyorum sitede. bir kez yazmaya başlayınca devamı geliyor zaten. umarım eski kazançlı günlerime dönerim bir an önce. buna ihtiyacım var gerçekten.

0

durmadan düşünüyorum acaba ne sorsam çok yanıt alırım diye ama hiçbir şey aklıma gelmiyor. fakat şeyi fark ettim, en çok yanıt alan sorular çok basit ve herkesin cevabını bildiği sorular. o yüzden öyle sorular sormak en mantıklısı sanrım.

0

evet ya düşünüyorum aklima gelmiyor soru acaba ne sorsam diye .